fbpx

Oproep: deel je ervaringen met de Terex TL-serie

Ben je in het bezit van een Yanmar, Schaeff of Terex-shovel? Dan is TREKKER benieuwd naar jouw ervaringen met die shovel. Het model Terex TL 120 staat namelijk binnenkort centraal in onze rubriek ‘Gebruikt’ en we kunnen jouw input goed gebruiken. Ook gebruikers van een vergelijkbaar (of kleiner) type, zoals de Terex-Schaeff SKL 844 of 854 horen we graag.

TREKKER is op zoek naar gebruikers van een Terex TL 120. De shovel staat namelijk binnenkort centraal in onze terugkerende rubriek ‘Gebruikt’. Omdat de machine ook onder de naam Schaeff is verkocht en nu als Yanmar V120 te koop is, zijn we ook benieuwd naar deze ervaringen. Mocht je een kleiner type hebben (zoals een TL 100 of een TL 80), ook dan vernemen we graag hoe deze machine beviel. De vragen gaan deels over hoe de shovel bevalt, en deels over welke reparaties zich hebben voorgedaan.
Het doel van dit artikel is, om lezers, die zich oriënteren op het kopen van een tweedehands Terex, Schaeff of Yanmar, te informeren en mee te geven waar zij eventueel op moeten letten bij aanschaf.

De antwoorden gebruiken we anoniem, en we kijken vooral of bepaalde zaken meerdere keren worden genoemd. Alvast dank voor je input!

Beheer
WP Admin