fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Jarno Reulink sales director bij Trioliet

De omzet is in 2023 met ongeveer 14 miljoen gestegen ten opzichte van 2022. - Foto: Michel Velderman / Trioliet

Op 2 januari is Jarno Reulink gestart als commercieel manager van machinefabrikant Trioliet. Reulink is verantwoordelijk voor de sales- en aftersales binnen het Oldenzaalse bedrijf.

Jarno Reulink is al een bekend gezicht bij Trioliet in Oldenzaal (Ov.). Na afloop van zijn afstudeerstage is hij begonnen op de verkoop binnendienst. Vanaf eind 2008 was hij export manager voor Zuid-Europa en Zuid-Amerika.

Hogere omzet in 2023, meer medewerkers

De omzet van Trioliet is in 2023 met ongeveer € 14 miljoen gestegen ten opzichte van 2022. In 2022 bedroeg de omzet € 100 miljoen. Ook het aantal medewerkers nam toe met 25; van 375 naar 400 mensen.

Auteur: Robin Looman

Lees ook: Marc Jansen (Trioliet): ‘Boer wil werkgemak en efficiënt voeren’

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin