fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Trioliet opent ontwikkelcentrum voor soft- en hardware

Een Trioliet-voerrobot. Dergelijke automatische voersystemen worden steeds belangrijker op moderne melkveebedrijven. Trioliet wil met de ingebruikname van zijn nieuwe ontwikkelcentrum slimme en efficiënte oplossingen op het gebied van soft- en hardware ontwikkelen voor veehouders wereldwijd. - Foto: Trioliet

Machinefabrikant Trioliet heeft een ontwikkelcentrum voor software- en hardware in Oldenzaal (Ov.) geopend. De fabrikant wil geavanceerde software-oplossingen voor voerrobots, voerkeukens en geautomatiseerde stationaire voersystemen in eigen huis testen en ontwikkelen.

De investering in het nieuwe Soft- en hardware Development Centre (SDC) sluit aan bij de ambitie van Trioliet om slimme oplossingen in voertechniek voor veehouders wereldwijd te ontwikkelen. Het SDC huisvest een team van vijf soft -en hardware ingenieurs en automatiseringsspecialisten die gezamenlijk software-oplossingen bedenken en testen.

Denk hierbij aan het ontwikkelen van schakelkasten voor voerrobots, voerkeukens en stationaire mengers. Ook elektronische componenten van de zelfrijdende Triotrac-voermengwagens en de Shifttronic automatische reductiekasten 2- en 3-speed worden hierin meegenomen.

Softwareupdates in eigen huis ontwikkelen en testen

Trioliet wil de in eigen huis ontwikkelde softwareupdates snel en efficiënt testen in het SDC. Daarnaast faciliteert het ontwikkelcentrum de cloud- en telematica-omgeving van Trioliet. Daarin kunnen dealers op verschillende systemen inloggen. Zo kunnen zij online de aangesloten machines volgen en up-to-date houden, aldus Trioliet.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin