fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Trioliet opent ontwikkelcentrum voor soft- en hardware

Een Trioliet-voerrobot. Dergelijke automatische voersystemen worden steeds belangrijker op moderne melkveebedrijven. Trioliet wil met de ingebruikname van zijn nieuwe ontwikkelcentrum slimme en efficiënte oplossingen op het gebied van soft- en hardware ontwikkelen voor veehouders wereldwijd. - Foto: Trioliet

Machinefabrikant Trioliet heeft een ontwikkelcentrum voor software- en hardware in Oldenzaal (Ov.) geopend. De fabrikant wil geavanceerde software-oplossingen voor voerrobots, voerkeukens en geautomatiseerde stationaire voersystemen in eigen huis testen en ontwikkelen.

De investering in het nieuwe Soft- en hardware Development Centre (SDC) sluit aan bij de ambitie van Trioliet om slimme oplossingen in voertechniek voor veehouders wereldwijd te ontwikkelen. Het SDC huisvest een team van vijf soft -en hardware ingenieurs en automatiseringsspecialisten die gezamenlijk software-oplossingen bedenken en testen.

Denk hierbij aan het ontwikkelen van schakelkasten voor voerrobots, voerkeukens en stationaire mengers. Ook elektronische componenten van de zelfrijdende Triotrac-voermengwagens en de Shifttronic automatische reductiekasten 2- en 3-speed worden hierin meegenomen.

Softwareupdates in eigen huis ontwikkelen en testen

Trioliet wil de in eigen huis ontwikkelde softwareupdates snel en efficiënt testen in het SDC. Daarnaast faciliteert het ontwikkelcentrum de cloud- en telematica-omgeving van Trioliet. Daarin kunnen dealers op verschillende systemen inloggen. Zo kunnen zij online de aangesloten machines volgen en up-to-date houden, aldus Trioliet.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin