fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Uniek hulpmiddel bij uitzoeken van LED-verlichting voor trekker

Led Guide. - Foto: Ledhandel24

Steeds meer trekkerbezitters ontdekken internet-tool LED Guide van Ledhandel24. LED Guide adviseert trekkereigenaren bij het samenstellen van een LED-pakket voor hun trekker.

LED Guide maakt gebruik van een database met daarin de gegevens van meer dan 5.000 verschillende trekkers’, vertelt Annelien Borg, marketing manager bij Ledhandel24 in Ter Apel (Gr.). ‘Hierdoor kan LED Guide vrijwel alle trekkereigenaren adviseren over het LED-verlichtingspakket dat het best bij hun eigen trekker past.”

Waarom hebben jullie de LED Guide ontwikkeld?

“We zijn een snelgroeiende leverancier van hoogwaardige LED-verlichting voor de agrarische sector. Onze klanten zijn eindgebruikers van LED-verlichting op trekkers, aanhangers en andere machines. We hebben in toenemende mate te maken met klanten die graag advies willen over het kiezen van de juiste verlichting voor hun trekker. LED Guide begon als een intern hulpmiddel, maar is nu doorontwikkeld als tool voor onze klant. Daar zijn we jaren mee bezig geweest, en dit najaar was het zo ver: de eerste versie van LED Guide is beschikbaar.”

Hoe werkt het?

“Via onze website ledhandel24.nl kunnen klanten LED Guide aanklikken. Vervolgens kunnen ze met een paar klikken het merk, type en bouwjaar van hun trekker invoeren. Hierna biedt de configurator een gedetailleerd overzicht van aanbevolen verlichtingsoplossingen, inclusief de optimale plek om de geadviseerde lampen te monteren. Voor klanten is dit een makkelijke en prettige manier om goed advies over de optimale verlichting te krijgen. Bovendien sparen ze er flink wat tijd mee uit, doordat ze niet hoeven te zoeken op de website.”

Waarom zijn zo veel trekkereigenaren op zoek naar LED-verlichting voor hun trekker?

“Meestal gaat het om het vervangen van traditionele halogeenlampen door LED-verlichting. En dat is heel begrijpelijk. LED-verlichting zorgt voor veel meer licht, en kan daardoor veel bijdragen aan efficiënt werken, ook als het buiten donker is. Daarnaast gaat LED-verlichting gepaard met lager energieverbruik.”

LED Guide is nog maar kort beschikbaar. Wordt er al veel gebruik van gemaakt?

“Een groeiende groep bezoekers van onze webshop ontdekt de mogelijkheden van LED Guide. We merken dat onze tool voor veel klanten een handig hulpmiddel is om op een rij te zetten welke verlichtingsmogelijkheden voor hun specifieke trekker zijn en welke keuzes ze kunnen maken. In marketingtermen zeggen we: LED Guide helpt onze klanten in een geïnformeerd besluitvormingsproces aan een op maat gemaakte verlichtingsoplossing die perfect aansluit op hun behoeften.”

Wat levert LED Guide jullie op?

“Met LED Guide zetten we een nieuwe standaard voor het gemak en de precisie van het kiezen van geschikte LED-verlichting voor agrarische voertuigen. Voor Ledhandel24 is deze geavanceerde online configurator een mijlpaal bij onze voortdurende inspanningen om klanten te voorzien van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor hun verlichtingsbehoeften. Concreet zorgt LED Guide voor meer klanttevredenheid en naamsbekendheid. Er zijn ook praktische voordelen: LED Guide levert een aanzienlijke ontlasting van de klantenservice op.”

Gerelateerde tags: ,

Beheer
WP Admin