fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kraakman en LMB Van den Ende voegen werkzaamheden samen

De activiteiten van Kraakman Nieuwe Tonge en LMB van den Ende worden vanaf 1 juli vanuit de huidige locatie van Van den Ende uitgevoerd. - Foto: Jacco van Erkelens

Vanaf 1 juli 2024 voegen de vestigingen van Kraakman in Nieuwe Tonge (Z.-H.) en LMB Van den Ende in Sommelsdijk (Z.-H.) de activiteiten samen. Zij zullen vanaf dat moment de gezamenlijke diensten vanuit Sommelsdijk verlenen.

Per 1 juli 2024 worden alle activiteiten van Kraakman Nieuwe Tonge en Landbouwmechanisatiebedrijf van den Ende voortgezet op de huidige locatie van Van den Ende in Sommelsdijk. Dat betekent dat de vestiging Nieuwe Tonge per 1 juli 2024 gaat sluiten.

Voorlopig nog alles bij het oude

Klanten van beide bedrijven worden vanaf juli 2024 vanuit Sommelsdijk bediend en kunnen voortaan terecht op deze locatie. Klanten met andere merken dan het aanbod van Kraakman, kunnen voortaan gewoon terecht bij Van den Ende.

Auteur: Jacco van Erkelens

Lees ook: LMB Van den Ende bouwt antislipwielen naast achterwielen trekker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van EM-machines uit Polen.
Afbeelding artikel

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH...
Afbeelding artikel

Opening Lemken-fabriek in Dinteloord uitgesteld door cyberaanval

Lemken is op 11 mei aangevallen door hackers. De fabrikant heeft de opening van de nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord uitgesteld.
Beheer
WP Admin