fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Grammer levert elektrisch bedienbare trekkerstoel

De Grammer MSG 297/2900 bestuurderstoel is elektrisch te bedienen, heeft stoelverwarming, is voorzien van een volledig nieuw veersysteem en beschikt over de nodige instelmogelijkheden. - Foto's: Grammer

De nieuwe generatie Grammer MSG 297/2900-stoelen voor trekkers en bouwmachines is volledig elektrisch bedienbaar. De trekkerstoel biedt tal van instellingen. De chauffeur kan zijn gewenste zitpositie opslaan met drie geheugenfuncties.

De Duitse fabrikant Grammer heeft een nieuwe generatie trekkerstoelen ontwikkeld. De Grammer MSG 297/2900 is volledig elektrisch te bedienen. De chauffeur beschikt volgens Grammer met deze trekkerstoel over tal van instellingen om het rijcomfort te verbeteren. Daarnaast zijn er drie geheugenfuncties, zodat een chauffeur zijn eigen gewenste zitpositie kan opslaan.

Lees verder onder de foto

De elektrisch bedienbare bestuurderstoel beschikt over drie geheugenfuncties, zodat de chauffeur zijn gewenste zitpositie kan opslaan.

De elektrisch bedienbare bestuurderstoel beschikt over drie geheugenfuncties, zodat de chauffeur zijn gewenste zitpositie kan opslaan.

Nieuw veersysteem en dual motion-rugleuning

De stoel is voorzien van een volledig nieuw veersysteem, automatische gewichtsaanpassing, en beschikt over stoelverwarming, een massagefunctie, een rugkussen en een zogenoemde dualmotion-rugleuning. Dat laatste betekent dat de rugsteun automatisch meedraait met de bewegingen van de bestuurder.

Grammer laat nog weten wanneer de elektrisch bedienbare bestuurderstoel leverbaar is. Dat geldt ook voor de prijs, die nog niet bekendgemaakt is.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin