fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Grammer levert elektrisch bedienbare trekkerstoel

De Grammer MSG 297/2900 bestuurderstoel is elektrisch te bedienen, heeft stoelverwarming, is voorzien van een volledig nieuw veersysteem en beschikt over de nodige instelmogelijkheden. - Foto's: Grammer

De nieuwe generatie Grammer MSG 297/2900-stoelen voor trekkers en bouwmachines is volledig elektrisch bedienbaar. De trekkerstoel biedt tal van instellingen. De chauffeur kan zijn gewenste zitpositie opslaan met drie geheugenfuncties.

De Duitse fabrikant Grammer heeft een nieuwe generatie trekkerstoelen ontwikkeld. De Grammer MSG 297/2900 is volledig elektrisch te bedienen. De chauffeur beschikt volgens Grammer met deze trekkerstoel over tal van instellingen om het rijcomfort te verbeteren. Daarnaast zijn er drie geheugenfuncties, zodat een chauffeur zijn eigen gewenste zitpositie kan opslaan.

Lees verder onder de foto

De elektrisch bedienbare bestuurderstoel beschikt over drie geheugenfuncties, zodat de chauffeur zijn gewenste zitpositie kan opslaan.

De elektrisch bedienbare bestuurderstoel beschikt over drie geheugenfuncties, zodat de chauffeur zijn gewenste zitpositie kan opslaan.

Nieuw veersysteem en dual motion-rugleuning

De stoel is voorzien van een volledig nieuw veersysteem, automatische gewichtsaanpassing, en beschikt over stoelverwarming, een massagefunctie, een rugkussen en een zogenoemde dualmotion-rugleuning. Dat laatste betekent dat de rugsteun automatisch meedraait met de bewegingen van de bestuurder.

Grammer laat nog weten wanneer de elektrisch bedienbare bestuurderstoel leverbaar is. Dat geldt ook voor de prijs, die nog niet bekendgemaakt is.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Autonome Fendt 716 werkt zonder constante supervisie

Loonwerker en akkerbouwer Brian Salomé in IJzendijke (Zld.) trapte onlangs de NPPL-praktijktest 2024 af met een autonoom werkende Fendt 716.
Afbeelding artikel

Vernieuwde John Deere 6M-serie gaat tot 281 pk

John Deere vernieuwt de 6M-serie en laat de trekker vandaag voor het eerst zien op de graan- en machinebeurs Cereals in...
Afbeelding artikel

Keert trekkerfabrikant Ursus terug?

De Poolse trekkerfabrikant Ursus lijkt terug te komen. Ursus bouwt volgens een Poolse website aan een 25-pk sterke trekker, de Ursus...
Beheer
WP Admin