fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Antonio Carraro bouwt trekkerfabriek in Servië

De Italiaanse trekkerfabrikant Antonio Carraro gaat een trekkerfabriek bouwen in Servië. Daar gaat de fabrikant smalspoortrekkers in de vermogensklasse tot 50 pk bouwen. - Foto: Annelies Bakker

De Italiaanse trekkerfabrikant Antonio Carraro gaat in Sremska Mitrovia (Servië) een nieuwe fabriek bouwen voor smalspoortrekkers in de vermogensklasse tot 50 pk.

De trekkerfabrikant Antonio Carraro zette vorige week zijn handtekening onder het bouwplan. Op een terrein ter grootte van 55.000 m2 komt een fabriek waar in de nabije toekomst trekkers in de vermogensklasse tot 50 pk worden ontwikkeld.

In Italië focus op elektrische trekker

Door de verplaatsing van de productielijnen van smalspoortrekkers naar Servië maakt Antonio Carraro op zijn hoofdvestiging in het Italiaanse Campodarsego ruimte voor de ontwikkeling van elektrische trekkers. Daarop komt de focus van de fabrikant te liggen. De trekkers met een vermogen tot 110 pk zullen nog wel in Campdarsego worden gebouwd.

Auteur: Annelies Bakker

Bekijk en vergelijk Antionio Carraro-trekkers op Trekkeronline

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin