fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Weevers Nieuwstad dealer van Maschio Gaspardo in Flevoland

Weevers Nieuwstad heeft het exclusieve dealerschap verkregen van het merk Maschio Gaspardo voor de provincie Flevoland. Henk Hoogeboom (links), sales manager van Maschio Gaspardo, en Dries Schra, verkoper van Weevers Nieuwstad, schudden elkaar de hand. - Foto: Weevers Nieuwstad

Weevers Nieuwstad heeft het exclusieve dealerschap verkregen voor het merk Maschio Gaspardo in de provincie Flevoland

Weevers Nieuwstad levert voortaan het gehele assortiment van Maschio Gaspardo. Denk daarbij aan machines voor grondbewerking, zaaien en planten, bemesting, ruwvoerwinning, gewasbescherming, groenonderhoud als zaaimachines, ploegen, frezen, eggen en kunstmeststrooiers.

Dries Schra, verkoper van Weevers Nieuwstad, is enthousiast over de uitbreiding van het leveringsprogramma. “We zijn trots op onze exclusieve samenwerking met Maschio Gaspardo voor Flevoland. We blijven ons inzetten om onze klanten te ondersteunen en hen de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun landbouwbehoeften. Maschio Gaspardo past perfect in ons leveringsprogramma”, zegt Schra.

Maschio Gaspardo vervangt Reesink Agri-programma

Naast de A-merken van Weevers Nieuwstad, waaronder Massey Ferguson, AgXeed, Hardi, AP-Faber, AP-Dubex, Bijlsma-Hercules en Ropa is Maschio Gaspardo een waardevolle toevoeging aan het assortiment. Het complete pakket van Maschio Gaspardo dient als vervanging van het Reesink Agri-programma.

Auteur: Bas van Hattum

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin