fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Instapmodel R8-bandhark van Reiter

De R8-bandhark is te zien op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.). De fabrikant zet de hark in de markt voor € 77.000. Een betaalbare prijs voor de boer, vindt Reiter. - Foto: Reiter

De Oostenrijkse machinefabrikant Reiter komt met de R8-bandhark. Zoals de fabrikant zelf zegt: een betaalbaar instapmodel voor de boer.

De R8-bandhark van Reiter heeft twee 3 meter brede pick-ups. Elke pick-up bestaat uit drie segmenten. Dat geeft de pick-up een flexibel karakter, waardoor deze de bodem beter kan volgen, aldus de fabrikant.

De machine heeft een werkbreedte van 8 meter in de middenaflegpositie en 6 meter+zwad in de zijaflegpositie. Het eigengewicht van de machine bedraagt 4.300 kg. De Isobus-bediening is standaard. Volgens Reiter kun je 3 tot 8 hectare per uur met de R8-bandhark bewerken.

Verkrijgbaar voor € 77.000

De R8-bandhark is te zien op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.). De fabrikant zet de hark in de markt voor € 77.000. Een betaalbare prijs voor de boer, aldus Reiter. De fabrikant start met de productie van de bandhark in april 2024.

Auteur: Bas van Hattum

Bekijk deze machines en producten op vakbeurs Agritechnica

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe Krone Swadro S460 DB-rotorhark focust op rijcomfort

Krone levert een nieuwe 4,60 m brede enkele rotorhark: de Swadro 460 DB. Volgens Krone bieden de vier wielen van het...
Afbeelding artikel

Pöttinger schrapt Torro-opraapwagens en komt met Jumbo 5000-serie

De Oostenrijkse fabrikant Pöttinger stopt met de productie van Torro-opraapwagens en zet daarvoor in de plaats de Jumbo 5000 in de...
Afbeelding artikel

Australische Berrima harkt voor het eerst op Friese bodem

Loonwerker Ronald Bos haalde samen met machineleverancier RosierGreidanus als eerste een Australische Berrima-hark naar Nederland.
Beheer
WP Admin