fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Instapmodel R8-bandhark van Reiter

De R8-bandhark is te zien op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.). De fabrikant zet de hark in de markt voor € 77.000. Een betaalbare prijs voor de boer, vindt Reiter. - Foto: Reiter

De Oostenrijkse machinefabrikant Reiter komt met de R8-bandhark. Zoals de fabrikant zelf zegt: een betaalbaar instapmodel voor de boer.

De R8-bandhark van Reiter heeft twee 3 meter brede pick-ups. Elke pick-up bestaat uit drie segmenten. Dat geeft de pick-up een flexibel karakter, waardoor deze de bodem beter kan volgen, aldus de fabrikant.

De machine heeft een werkbreedte van 8 meter in de middenaflegpositie en 6 meter+zwad in de zijaflegpositie. Het eigengewicht van de machine bedraagt 4.300 kg. De Isobus-bediening is standaard. Volgens Reiter kun je 3 tot 8 hectare per uur met de R8-bandhark bewerken.

Verkrijgbaar voor € 77.000

De R8-bandhark is te zien op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.). De fabrikant zet de hark in de markt voor € 77.000. Een betaalbare prijs voor de boer, aldus Reiter. De fabrikant start met de productie van de bandhark in april 2024.

Auteur: Bas van Hattum

Bekijk deze machines en producten op vakbeurs Agritechnica

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Kverneland start met verkoop rode bandharken

Machinebouwer Kverneland is gestart met de verkoop van Roc-bandharken onder eigen naam en kleur. Vicon toonde al een exemplaar in eigen...
Afbeelding artikel

Hollands Noordkop ontwikkelt klepelbak voor groenbemesters

Mechanisatiebedrijf Hollands Noordkop in Breezand (N.-H.) heeft een klepelbak ontwikkeld voor het verkleinen van groenbemesters.
Afbeelding artikel

‘Met een gerust hart een gebruikte hakselaar kopen’

Een gebruikte hakselaar kopen en voor 100% weten waar je aan toe bent? Dat kan bij AM Machinery dat gebruikt maakt...
Beheer
WP Admin