fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Instapmodel R8-bandhark van Reiter

De R8-bandhark is te zien op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.). De fabrikant zet de hark in de markt voor € 77.000. Een betaalbare prijs voor de boer, vindt Reiter. - Foto: Reiter

De Oostenrijkse machinefabrikant Reiter komt met de R8-bandhark. Zoals de fabrikant zelf zegt: een betaalbaar instapmodel voor de boer.

De R8-bandhark van Reiter heeft twee 3 meter brede pick-ups. Elke pick-up bestaat uit drie segmenten. Dat geeft de pick-up een flexibel karakter, waardoor deze de bodem beter kan volgen, aldus de fabrikant.

De machine heeft een werkbreedte van 8 meter in de middenaflegpositie en 6 meter+zwad in de zijaflegpositie. Het eigengewicht van de machine bedraagt 4.300 kg. De Isobus-bediening is standaard. Volgens Reiter kun je 3 tot 8 hectare per uur met de R8-bandhark bewerken.

Verkrijgbaar voor € 77.000

De R8-bandhark is te zien op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.). De fabrikant zet de hark in de markt voor € 77.000. Een betaalbare prijs voor de boer, aldus Reiter. De fabrikant start met de productie van de bandhark in april 2024.

Auteur: Bas van Hattum

Bekijk deze machines en producten op vakbeurs Agritechnica

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: Ploeger CM 4240-bandhark

De Ploeger CM 4240 zelfrijdende bandhark heeft twee pick-ups van elk 5 meter breed, die voor de wielen harken. Een imposante...
Afbeelding artikel

Hoe bevalt Pöttinger-dubbeldoelwagen Jumbo 8450 DB in de praktijk?

TREKKER test de Pöttinger-dubbeldoelwagen Jumbo 8450 DB met de nieuwe snijrotor, ultrakorte snijlengte en contactloze elektronische besturing.
Afbeelding artikel

Kverneland start met verkoop rode bandharken

Machinebouwer Kverneland is gestart met de verkoop van Roc-bandharken onder eigen naam en kleur. Vicon toonde al een exemplaar in eigen...
Beheer
WP Admin