fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Draadloos camerasysteem op zonne-energie

Op de camera en het beeldscherm van fabrikant Bergmann & Koch zit vijf jaar garantie. Het draadloze camerasysteem op zonne-energie is verkrijgbaar voor € 399. - Foto: Bergmann & Koch

De Duitse fabrikant Bergmann & Koch heeft een nieuw draadloos camerasysteem op zonne-energie ontwikkeld. De achteruitrijcamera wordt autonoom aangedreven door zonne-energie.

Het zonnepaneel op de camera zorgt samen met een 9000mAh oplaadbare batterij voor werking als de zon niet schijnt. Je hebt dus geen voedingskabel nodig voor de camera. Bij de camera is een 7 inch flatscreen inbegrepen. Het bereik van het videosignaal is maximaal 50 meter.

Vier camera’s tegelijk

In totaal kunnen maximaal vier camera’s tegelijkertijd op de monitor worden weergegeven. Ook is het mogelijk beelden op te nemen en later terug te kijken. Op de camera en het beeldscherm zit vijf jaar garantie.
Het draadloze camerasysteem op zonne-energie is verkrijgbaar voor € 399 in de online shop van Bergmann & Koch.

Auteur: Robin Looman

Lees ook: Camerasystemen: zonder kabels alles in beeld

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Claas-camera op sideshiftbok Wifo DSD-Z 300 Smartshift

DSD-Z 300 Smartshift van Doorgrond/Wifo is geüpdatet. De sideshiftbok is verkrijgbaar met de Claas Culticam of met het Tillet and Hague-systeem.
Afbeelding artikel

BBLeap-camera Carbon Bee en meer nieuws op Precision Days

Software in de Carbon Bee-camera van BBLeap interpreteert de beelden en zet die meteen om in het signaal voor de PWM-aansturing.
Afbeelding artikel

Precisiezaaien met ​John Deere’s camerasysteem Furrow Vision

Furrow Vision van John Deere combineert het camerabeeld met info over de gemeten zaaidiepte in de rijen en zet deze om...
Beheer
WP Admin