fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

CNH Industrial stapt uit samenwerking agrirouter

Hoewel Data-Connect de gegevensuitwisseling tussen de telematicaportalen van verschillende fabrikanten heeft vergemakkelijkt, is de integratie tussen de telematicaportalen van CNH en agrirouter nog niet algemeen beschikbaar voor praktisch gebruik. -Foto: Henk Riswick.

De Amerikaanse machinefabrikant CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en Steyr, is vanaf 2024 niet meer betrokken bij platform agrirouter. De reden is dat CNH Industrial directe dataverbindingen tussen zijn internetportalen en bedrijfsmanagementsystemen wil bieden.

Sinds 2019 is CNH Industrial aandeelhouder van DKE-Data GmbH & Co. KG, de exploitant van agrirouter. Agrirouter zorgt voor het uitwisselen van data uit het veld en de machine, onafhankelijk van de werktuigenfabrikant.

Gegevensuitwisseling via Data-Connect

Tevens is CNH Industrial deelnemer aan de overkoepelende telematica-gegevensinterface voor fabrikanten Data-Connect. Hoewel Data-Connect de gegevensuitwisseling tussen de telematicaportalen van verschillende fabrikanten heeft vergemakkelijkt, is de integratie tussen de telematicaportalen van CNH Industrial en agrirouter nog niet algemeen beschikbaar voor praktisch gebruik. Vanaf 2024 is CNH Industrial niet meer betrokken bij het agrirouter-platform.

Auteur: Geert Hekkert

Lees ook: Krone SmartConnect Solar werkt samen met alle machinemerken

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Veldrobot SwarmBot bewerkt 10.000 hectare in 6 maanden

De SwarmBot is volledig ontworpen door boeren in Australië. TREKKER neemt een kijkje bij teler Scott Wilson. Hoe bevalt deze veldrobot...
Afbeelding artikel

Realtime machinepark beheren met app FieldOps van CNHi

CNHi lanceert voor trekkermerken Case IH, Steyr en New Holland op de Agrishow in Brazilië een nieuwe app genaamd FieldOps.
Afbeelding artikel

Amerika doet Chinese landbouwdrones in de ban

Drones maken een razendsnelle opmars in de Amerkaanse landbouw, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn als de landbouwdrones in verkeerde handen...
Beheer
WP Admin