fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Skroef neemt technische webshop Amacoo over

Amacoo wordt overgenomen door het recent opgerichte Skroef. Afbeelding: Amacoo

Bevestigingsmaterialen groothandel Skroef, een pas gestart bedrijf uit het Gelderse Gameren, heeft de technische webshop Amacoo uit Drachten (Fr.) overgenomen.

Amacoo is een bekende partij binnen de agrarische wereld. Via de webshop van Amacoo kunnen consumenten verschillende machineonderdelen, gereedschappen, tuingereedschap en andere zaken bestellen. Skroef neemt het bedrijf per 30 juni wordt het bedrijf over. Skroef is een pas opgericht bedrijf dat opereert vanuit Gameren. De verhuizing van de voorraad vond op 16 juni plaats naar het pand aan de Rondgang 10 te Gameren.

Merknaam Skroef introduceren op webshop Amacoo

Peter Mouthaan en Bart van den Berg, respectievelijk de algemeen en commercieel directeur van Skroef zijn in blij met het nieuws. “We waren en zijn volop bezig om Skroef in de markt te zetten. Terwijl we dat deden, kwam dit op ons pad. Dat was een kans die we niet konden laten lopen.”

In de huidige webshop van Amacoo zal de merknaam Skroef in eerste instantie worden geïntroduceerd voor ijzerwaren en bevestigingsmaterialen. Vanuit hier gaat het bedrijf werken om Skroef neer te zetten als merk waar elke vakman mee wil werken, aldus het bedrijf.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Kamps de Wild neemt De Vries Mechanisatie over

Kamps de Wild, onderdeel van Royal Reesink, heeft De Vries Mechanisatie in het Drentse Beilen overgenomen.
Afbeelding artikel

WN Kramer importeur van Farmtec-spitmachines

WN Kramer heeft vanaf 1 januari het importeurschap van Farmtec roterende spitmachines overgenomen van Farmstore.
Beheer
WP Admin