fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe beelden van prototype New Holland-maaidorser

Andy Kerckaert spotte het prototype onlangs in Lichtervelde, dat is zo'n 15 kilometer van de New Holland-fabriek in Zedelgem vandaan. - Foto's: Andy Kerckaert

Er circuleren al langer beelden rond op het internet van een prototype maaidorser van New Holland. Nu komen er nieuwe beelden binnen: Andy Kerckaert spotte de machine in België.

Het lijkt te gaan om een grotere maaidorser dan het huidige topmodel.

Het lijkt te gaan om een grotere maaidorser dan het huidige topmodel.

Zo af en toe duiken er foto’s op het internet op van een prototype maaidorser van New Holland, en onlangs spotte Andy Kerckaert het prototype tijdens het transport. Op de nieuwe beelden van Kerckaert is te zien dat het prototype inmiddels in een verder gevorderd stadium zit. Hij spotte het prototype, nu weer in New Holland-kleurstelling, in het Belgische Lichtervelde, dat ligt zo’n 15 kilometer bij de New Holland-fabriek in Zedelgem vandaan.

Het lijkt te gaan om een grotere maaidorser dan het huidige topmodel, de CR10.90. Op de foto’s is te zien dat het prototype nog wel de stickers van een CR10.90 draagt. In dit bericht van oktober 2022 is te zien hoe het nieuwe plaatwerk er (waarschijnlijk) uit gaat zien.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Dubbele rotor in nieuwe Case IH AF11-maaidorser

De Amerikaanse machinefabrikant Case IH presenteert zijn nieuwe AF11-maaidorser; een slagschip van 775 pk met een dubbele rotor. De graantank heeft...
Afbeelding artikel

CNH investeert fors in productie New Holland-maaidorsers

CNHi steekt €150 miljoen in de fabriek en R&D-afdeling in Zedelgem (B.). Het is de locatie waar CNHi zijn New...
Afbeelding artikel

Video | Gouden CR11-maaidorser van New Holland

Machinefabrikant New Holland toont zijn CR11-maaidorser in de kleur goud op vakbeurs Agritechnica in Hannover (D.).
Beheer
WP Admin