Terug naar nieuwsoverzicht

Fliegl KEH 700-veegborstel past in fronthef en achter op trekker

Machinefabrikant Fliegl introduceert zijn KEH 700-veegborstel met versterkte kunststof bezemharen en een diameter van 700 mm. Dit zorgt volgens de fabrikant voor grondig veegwerk. - Foto: Fliegl

De Duitse machinefabrikant Fliegl brengt een nieuwe veegborstel met versterkte kunststof bezemharen op de markt. De Fliegl KEH 700 is alleen leverbaar met een driepuntsbok. De veegborstel kun je zowel in de fronthef als achter aan de trekker bouwen.

De Fliegl KEH 700-veegborstel heeft een diameter van 700 mm. De versterkte kunststof bezemharen zorgen volgens de fabrikant voor grondig veegwerk. De compacte veegborstel is hydraulisch aangedreven. De aandrijfmotor is verwerkt in de borstelas, zodat de motor beschermd is tegen eventuele beschadigingen. Hierdoor is de breedte van de machine beperkt tot maximaal 3,30 meter.

Alleen leverbaar met driepuntsbok

De KEH 700-veegborstel is hydraulisch zwenkbaar. De veegborstel is alleen leverbaar met een driepuntsbok en is in de fronthef of achter aan de trekker te bouwen. Twee rubberen steunwielen zorgen voor de diepteregeling.

Veegborstel kort bij de trekker

Door het ontbreken van een opvangbak blijft de veegborstel bij frontaanbouw kort bij de trekker. Dit maakt de borstel volgens Fliegl ook geschikt voor veegwerk in de wegenbouw.

De Fliegl KEH 700 is leverbaar in werkbreedtes van 2,30, 2,80 en 3,30 meter. De vanafprijs bedraagt € 5.500.

Auteur: Annelies Bakker

Op zoek naar een gebruikte Fliegl-veegmachine? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Holaras levert H150-veegmachine speciaal voor minishovels

De Holaras H150-veegmachine rust op drie zwaar uitgevoerde zwenkwielen.
Afbeelding artikel

Fliegl brengt asbesturing zonder stuurstangen op de markt

Met het nieuwe Fliegl-asbesturingssysteem zijn geen stuurstangen of kettingen nodig tussen trekker en werktuig.
Afbeelding artikel

Josef Fliegl: ‘Agrarische sector kan helpen in de energietransitie’

Josef Fliegl, algemeen directeur van Fliegl Agrartechnik, denkt dat er kansen zijn voor boeren om in de toekomst alternatieve energie te...
Beheer
WP Admin