fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere gaat tuin- en parkmachines assembleren in België

Rhenus Automotive gaat John Deere-machines assembleren in het Belgische Genk. Het gaat om machines voor tuin- en parktechniek. - Foto: John Deere

Machinefabrikant John Deere gaat in Genk (B.) machines voor de tuin- en parktechniek assembleren. Het betreft de assemblage van zitmaaiers en compacttrekkers.

John Deere gaat vanaf komend najaar machines voor de tuin- en parktechniek assembleren in de voormalige Ford-autofabriek in het Belgische Genk. Dat melden Belgische nieuwsmedia zoals hln.be, standaard.be en limburger.be.

Assemblage door Rhenus Automotive

De assemblagehal is in handen van Rhenus Automotive. Dit bedrijf gaat de assemblage in opdracht van John Deere uitvoeren. Rhenus Automotive is gespecialiseerd in logistiek en distributie en doet al langer zaken met John Deere.

Auteur: Bob Karsten

Bekijk en vergelijk John Deere-trekkers op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Beheer
WP Admin