fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Beste Trekkerchauffeur neemt hoofdprijs in ontvangst

Staand voor de gewonnen Tractorbumper staat Arno van den Brand (met beker). Links naast Arno staan TREKKER-hoofdredacteur Bas van Hattum en uiterst links Danny Dashorst, productspecialist bij hoofdsponsor Mechan Groep. Rechts naast Arno staat David de Gelder, Valtra-accountmanager bij Mechan Groep. - Foto's: Peter Roek

Arno van den Brand won de wedstrijd Beste Trekkerchauffeur van Nederland. Een van de hoofdprijzen was een geheel verzorgd personeelsfeest met alle collega’s. Zaterdag 15 april was het zover.

In september 2022 won Arno van den Brand de prestigieuze titel Beste Trekkerchauffeur van Nederland. Op de AgroTechniek Holland (ATH)-beurs ontving hij uit handen van hoofdsponsor van dit evenement, Mechan Groep, de prijzen: een bbq voor zichzelf, een geheel verzorgd feest voor alle collega’s en een Tractorbumper.

Personeelsfeest

Zaterdag 15 april was het zover, het personeelsfeest vond plaats in de showroom van Arno’s werkgever P. Kriesels Landbouwtechniek in Wouw (N.-Br.). Zowel familie Kriesels, Arno en zijn collega’s genoten van een mooi samenzijn.

Auteur: Bas van Hattum

Arno van den Brand (met beker) omringt door zijn collega’s en familie in de showroom van P. Kriesels Landbouwtechniek in Wouw (N.-Br.). Daar vond zaterdag 15 april het personeelsfeest plaats inclusief barbecue, geheel verzorgd door Mechan Groep, hoofdsponsor van het evenement Beste Trekkerchauffeur van Nederland.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video: Finale Beste Trekkerchauffeur van Nederland

Geniet nog even na van de finale van De Beste Trekkerchauffeur van Nederland. Wie heeft er gewonnen? Je ziet het in...
Afbeelding artikel

Blog | ‘Trekkerchauffeur is een beroep om trots op te zijn’

Een trekkerchauffeur manoeuvreert tot op de centimeter nauwkeurig de grootste combinaties. Wees trots op je beroep!
Afbeelding artikel

Arno van den Brand is ‘Beste Trekkerchauffeur van Nederland’

Arno van den Brand is de winnaar van de competitie ‘Beste Trekkerchauffeur van Nederland’, georganiseerd door TREKKER en Mechan Groep.
Beheer
WP Admin