fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Klaas Jan Bijker nieuwe directeur van machinefabrikant Zuidberg

Klaas Jan Bijker is de nieuwe algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg. Hij wil de organisatie verder professionaliseren en processen optimaliseren. - Foto: Zuidberg

Klaas Jan Bijker is de nieuwe algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg in Ens (Fl.), bekend van de fronthefsystemen, PTO-systemen en tracks. Bijker volgt Jeroen Zuidberg op.

Klaas Jan Bijker is benoemd tot algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg. Bijker volgt hiermee Jeroen Zuidberg op. De vorige directeur tevens eigenaar gaat zich als strategisch adviseur meer richten op langetermijnprojecten.

Klaas Jan Bijker is geen onbekende bij de machinefabrikant. Zo heeft hij de afgelopen vier jaar de functie commercieel directeur bekleed bij Zuidberg. Nu gaat hij de rol van algemeen directeur vervullen.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Bijker zegt het belangrijk te vinden om het familiare karakter van Zuidberg te behouden. Daarnaast wil hij de samenwerking met de zakenpartners uitbreiden. Het verder professionaliseren van de organisatie en optimaliseren van bedrijfsprocessen zijn de belangrijkste onderwerpen waarop Bijker zich gaat richten.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin