Terug naar nieuwsoverzicht

Klaas Jan Bijker nieuwe directeur van machinefabrikant Zuidberg

Klaas Jan Bijker is de nieuwe algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg. Hij wil de organisatie verder professionaliseren en processen optimaliseren. - Foto: Zuidberg

Klaas Jan Bijker is de nieuwe algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg in Ens (Fl.), bekend van de fronthefsystemen, PTO-systemen en tracks. Bijker volgt Jeroen Zuidberg op.

Klaas Jan Bijker is benoemd tot algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg. Bijker volgt hiermee Jeroen Zuidberg op. De vorige directeur tevens eigenaar gaat zich als strategisch adviseur meer richten op langetermijnprojecten.

Klaas Jan Bijker is geen onbekende bij de machinefabrikant. Zo heeft hij de afgelopen vier jaar de functie commercieel directeur bekleed bij Zuidberg. Nu gaat hij de rol van algemeen directeur vervullen.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Bijker zegt het belangrijk te vinden om het familiare karakter van Zuidberg te behouden. Daarnaast wil hij de samenwerking met de zakenpartners uitbreiden. Het verder professionaliseren van de organisatie en optimaliseren van bedrijfsprocessen zijn de belangrijkste onderwerpen waarop Bijker zich gaat richten.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Italiaanse machinefabrikant Concept Perugini verder als Concept Agri

Concept Perugini, bekend van klepelmaaiers, rotorkopeggen en grondfrezen, gaat voortaan verder onder de naam Concept Agri.
Afbeelding artikel

Claas viert 20-jarig jubileum fabriek in Le Mans

Op 23 februari 2023 ondertekenden Helmut Claas en Patrick Faure het contract voor overname van trekkerdivisie Renault.
Afbeelding artikel

Gerrit van der Scheer: ‘Dealer moet goede boterham kunnen verdienen’

Gerrit van der Scheer wil een gezonde groei in de wereld van trekkers en (land)bouwmachines. In dit interview met TREKKER legt...
Beheer
WP Admin