fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

CNH Industrial komt met nieuwe topmodellen Optum, Terrus en T7HD

Trekkerfabrikant New Holland noemt het nieuwe trekkermodel T7.340 HD. - Foto: Munsterman

Trekkerfabrikant CNH Industrial voegt topmodellen met meer motorvermogen toe aan trekkerseries New Holland T7HD, Case IH Optum en Steyr Terrus.

Trekkerfabrikant CNH Industrial organiseerde afgelopen week in Madrid een conventie voor Europese dealers van het merk New Holland en later in de week voor dealers van Case IH. Daar werden de nieuwe topmodellen gepresenteerd. Het gaat om nieuwe trekkermodellen in de New Holland T7HD-reeks, de Case IH Optum-serie en Steyr Terrus-serie.

Tekst gaat verder onder de foto

Case IH zet de Optum 340 AFS Connect in de markt. - Foto: ELM Bleiswijk

Volgens CNH Industrial zijn de nieuwe trekkers gelijk aan de huidige modellen, op het vermogen na. Naar verwachting zijn de trekkers eind dit jaar leverbaar. – Foto Munsterman

De fabrikant meldt dat deze nieuwe trekkermodellen worden toegevoegd omdat de markt vraagt om meer motorvermogen in deze series. Typenummers doen vermoeden dat het gaat om zo’n 340 pk vermogen.

Tekst gaat verder onder de foto

Volgens CNH Industrial zijn de nieuwe trekkers gelijk aan de huidige modellen, op het vermogen na. Naar verwachting zijn de trekkers eind dit jaar leverbaar. - Foto Munsterman

Case IH zet de Optum 340 AFS Connect in de markt. – Foto: ELM Bleiswijk

Wijzigingen op detailniveau

Bij New Holland heet het nieuwe model T7.340 Heavy Duty. Bij Case IH gaat het om de Optum 340 AFS Connect en bij Steyr volgt nog een Terrus 6340 CVT. Naast het extra motorvermogen en detailwijzigingen die daarmee te maken hebben, zijn de trekkers volgens de fabrikant gelijk aan de huidige modellen in die series. Naar verwachting zijn de nieuwe trekkers eind dit jaar leverbaar.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Afbeelding artikel

Blog | ‘Verdwijnt de cabine op de robottrekker?’

Heeft de cabineloze robottrekker wel of geen toekomst? TREKKER-redacteuren René Koerhuis en Bob Karsten geven hun kijk op de zaak.
Beheer
WP Admin