fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

CNH Industrial komt met nieuwe topmodellen Optum, Terrus en T7HD

Trekkerfabrikant New Holland noemt het nieuwe trekkermodel T7.340 HD. - Foto: Munsterman

Trekkerfabrikant CNH Industrial voegt topmodellen met meer motorvermogen toe aan trekkerseries New Holland T7HD, Case IH Optum en Steyr Terrus.

Trekkerfabrikant CNH Industrial organiseerde afgelopen week in Madrid een conventie voor Europese dealers van het merk New Holland en later in de week voor dealers van Case IH. Daar werden de nieuwe topmodellen gepresenteerd. Het gaat om nieuwe trekkermodellen in de New Holland T7HD-reeks, de Case IH Optum-serie en Steyr Terrus-serie.

Tekst gaat verder onder de foto

Case IH zet de Optum 340 AFS Connect in de markt. - Foto: ELM Bleiswijk

Volgens CNH Industrial zijn de nieuwe trekkers gelijk aan de huidige modellen, op het vermogen na. Naar verwachting zijn de trekkers eind dit jaar leverbaar. – Foto Munsterman

De fabrikant meldt dat deze nieuwe trekkermodellen worden toegevoegd omdat de markt vraagt om meer motorvermogen in deze series. Typenummers doen vermoeden dat het gaat om zo’n 340 pk vermogen.

Tekst gaat verder onder de foto

Volgens CNH Industrial zijn de nieuwe trekkers gelijk aan de huidige modellen, op het vermogen na. Naar verwachting zijn de trekkers eind dit jaar leverbaar. - Foto Munsterman

Case IH zet de Optum 340 AFS Connect in de markt. – Foto: ELM Bleiswijk

Wijzigingen op detailniveau

Bij New Holland heet het nieuwe model T7.340 Heavy Duty. Bij Case IH gaat het om de Optum 340 AFS Connect en bij Steyr volgt nog een Terrus 6340 CVT. Naast het extra motorvermogen en detailwijzigingen die daarmee te maken hebben, zijn de trekkers volgens de fabrikant gelijk aan de huidige modellen in die series. Naar verwachting zijn de nieuwe trekkers eind dit jaar leverbaar.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

New Holland stopt met verkoop van ploegen

New Holland stopt met de verkoop van ploegen en heeft de Zweedse fabriek verkocht. Een Duits bedrijf heeft de ploegenfabriek overgenomen.
Afbeelding artikel

Zetor onthult nieuwe 6-serie in Tsjechië

Trekkerfabrikant Zetor heeft vorige week op landbouwbeurs Techagro in Tsjechië een nieuwe 6-trekkerserie getoond. Er zijn nog weinig details bekend.
Beheer
WP Admin