fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Valtra-dealer Offringa neemt Blaauw Mechanisatie Oosterwolde over

Op de foto een Valtra N141-trekker. Per 1 maart neemt Valtra-dealer en importeur van Mitsubishi-heftrucks Offringa het bedrijf Blaauw Mechanisatie in Oosterwolde (Fr.) over. Eigenaren en personeel gaan mee. - Foto: Hans Prinsen

Importeur van Mitsubishi-heftrucks en Valtra-dealer Offringa in Creil (Fl.) neemt Blaauw Mechanisatie in Oosterwolde (Fr.) over. Het bedrijf gaat verder onder de naam Offringa Oosterwolde.

Offringa wordt per 1 maart eigenaar van Blaauw Mechanisatie. Dit betekent dat Offringa naast zijn vestigingen in Creil en Coevorden (Dr.) nu ook zijn vleugels uitslaat in Friesland.

Offringa is in 1987 opgericht en eigendom van Kornelis Offringa en Harald Lijster. De hoofdvestiging is Creil (Fl.). Naast de tweede vestiging in Coevorden komt er nu dus een derde vestiging in Oosterwolde.

Blaauw verder als Offringa Oosterwolde

Blaauw Mechanisatie is sinds 1976 gevestigd in Friesland en is in 2005 overgenomen door Henk en Jeltje Duin. De merken die Blaauw Mechanisatie voert zijn: New Holland, Lely, Duport en Redrock. Deze merken blijven in het assortiment.

Het merkenaanbod wordt vanaf maart uitgebreid met Mitsubishi-heftrucks en Valtra-trekkers. De activiteiten van Blaauw Mechanisatie worden voortgezet. Eigenaren Henk en Jeltje Duin blijven net als de overige personeelsleden werkzaam bij Offringa. Het bedrijf gaat verder onder de naam Offringa Oosterwolde.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Kamps de Wild neemt De Vries Mechanisatie over

Kamps de Wild, onderdeel van Royal Reesink, heeft De Vries Mechanisatie in het Drentse Beilen overgenomen.
Afbeelding artikel

WN Kramer importeur van Farmtec-spitmachines

WN Kramer heeft vanaf 1 januari het importeurschap van Farmtec roterende spitmachines overgenomen van Farmstore.
Beheer
WP Admin