Terug naar nieuwsoverzicht

Case IH vernieuwt Axial-Flow 150-serie combines

Case IH voorziet zijn Axial Flow 150-serie combines van een nieuwe AFS Pro 700-bedieningsterminal en snellere gps correctie-signaalontvanger. - Foto's: Case IH

Machinefabrikant Case IH geeft zijn Axial Flow 150-serie combines een update. Onder de updates valt een nieuwe AFS Pro 700-bedieningsterminal en een snellere gps correctie-signaalontvanger.

De Case IH Axial Flow 150-serie combines zijn voor 2023 voorzien van updates. De serie bestaat uit de Axial Flow 5150, 6150 en 7150. De updates bestaan uit een geïntegreerdAFS Pro 700-touchscreenterminal, een AFS 392-antenne en betere spiegels.

Functies instellen via AFS Pro 700-terminal

Via de AFS Pro 700-terminal kan de chauffeur de bediening van belangrijke functies instellen. Denk daarbij aan haspel, mes, elevator, rotor, reinigingsventilator en transmissiesnelheden, plus opbrengstbewaking en AccuGuide automatische besturing.

Via de touchscreenterminal controleer je tevens residuen en verliezen van de rotor en zeven. Daarnaast toont het systeem de informatie die voorheen op de A-stijl-displays werd getoond, op de terminal.

Via de AFS Pro 700-terminal stelt de chauffeur de bediening van belangrijke functies in, zoals haspel, mes, elevator, rotor, reinigingsventilator en transmissiesnelheden.

Via de AFS Pro 700-terminal stelt de chauffeur de bediening van belangrijke functies in, zoals haspel, mes, elevator, rotor, reinigingsventilator en transmissiesnelheden.

Snellere AFS 392 correctie-signaalontvanger

De nieuwe AFS 392-ontvanger vervangt de AFS 372. De nieuwe ontvanger maakt gebruik van Galileo- en Beidou-satellieten. Dit minimaliseert de kans op signaalverlies en biedt snellere RTX-initialisatie-/convergentietijden. Daarnaast beschikt de AFS392-ontvanger over het vijfde generatie positioneringssysteem van Trimble. Dit systeem levert positie- en oriëntatiegegevens uit combinaties van meerdere GNSS-signalen.

De combines zijn begin juni leverbaar. De bruto-vanafprijs bedraagt € 380.000 voor het kleinste model.

Auteur: Jacco van Erkelens

Ben je op zoek naar een gebruikte Case IH Axial Flow-serie maaidorser? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuw uiterlijk voor Case IH-trekkers en elektrische trekker komt eraan

Case IH-trekkers krijgen in de nabije toekomst een nieuw uiterlijk. Ook levert Case IH halverwege 2024 een elektrische trekker.
Afbeelding artikel

CNH Industrial komt met nieuwe topmodellen Optum, Terrus en T7HD

CNH Industrial voegt trekkers met meer motorvermogen toe aan series New Holland T7HD, Case IH Optum en Steyr Terrus.
Afbeelding artikel

Case IH updatet kniktrekkerseries Steiger en Quadtrac

Case IH vernieuwt kniktrekkerseries Steiger en Quadtrac: nieuwe typeaanduiding, meer vermogen en verbeterd cabinecomfort.
Beheer
WP Admin