fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Virtuele proefrit met New Holland T4 Electric Power via Microsoft Touchcast

Bezoekers van de Consumer Electronics Show in Las Vegas (VS) konden van 5 tot 8 januari 2023 de T4 Electric van New Holland virtueel ervaren. - Foto's: New Holland

In een digitale showroom virtueel de elektrische trekker van New Holland, de T4 Electric Power, bekijken en ervaren. Dat konden bezoekers afgelopen week op de Consumer Electronics Show in Las Vegas (VS).

CNH Industrial, moederbedrijf van machinefabrikant New Holland, focust de virtuele ervaring op het prototype van de T4 Electric Power, de volledig elektrische compacte trekker van New Holland.

Beursbezoekers kunnen de trekker bekijken via Touchcast, een technologie die wordt aangestuurd via Microsoft Cloud. Met het Touchcast-platform creëert New Holland een interactieve showroom waar bezoekers een realistische weergave van de T4 Electric Power in realtime 3D kunnen bekijken.

Tekst gaat verder onder de video

Virtuele proefrit

Potentiële klanten bekijken rechtstreeks vanuit hun browser het gewenste voertuig in de virtuele showroom zonder dat een VR-headset of speciale software nodig is. Je kunt met een verkoper communiceren, nieuwe functies verkennen en zelfs een virtuele proefrit maken.

Het is volgens New Holland een nieuwe manier om persoonlijk contact met de dealer te hebben, zonder naar de showroom te hoeven reizen. New Holland wil hiermee laten zien waarmee de machinefabrikant bezig is op het gebied van innovatie en technologie.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

BEURSPRIMEUR | Mechan onthult elektrische MF-trekker op ATH

Mechan presenteert binnenkort op vakbeurs ATH een elektrische MF-trekker, die enigszins lijkt op een compacte trekker uit de MF 1700-serie.
Afbeelding artikel

Australische start-up Linttas ontwikkelt eerste elektrische maaidorser

Met de nadruk op elektrificatie en een innovatieve lineaire dorsmethode creëert de Australische start-up Linttas een prototype elektrische maaidorser.
Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: New Holland T9.565 met gps-gestuurde kilverbak

Akkergigant New Holland T9.565 trekt een gps-gestuurde kilverbak om samen met twee bulldozers een perceel te egaliseren.
Beheer
WP Admin