fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Krone en Knapen testen schuifvloertrailer voor de landbouw

Afgelopen maanden testte het Nederlandse bedrijf Knapen Trailers samen met de Duitse machinefabrikant Krone een schuifvloertrailer speciaal gemaakt voor landbouwwerkzaamheden. -Foto's: Krone

De Duitse machinefabrikant Krone testte de afgelopen maanden in samenwerking met Knapen Trailers een schuifvloertrailer met 70 kuub inhoud speciaal voor de landbouw. Onder de trailer passen bodembeschermende veldbanden in de maat 600/50R22,5.

Krone ziet een toenemende vraag naar vrachtwagens met zogenoemde walking floor-technologie in de landbouwlogistiek. Om die reden nam de fabrikant Knapen Trailers uit Deurne (N.-Br.) over in 2019. Afgelopen maanden heeft Knapen Trailers samen met Krone een speciaal model schuifvloertrailer getest voor de landbouw.

Tekst gaat verder onder de foto

Knapen Trailers uit Deurne heeft al ruime ervaring in het bouwen van trailers voor de landbouwsector. Krone nam het bedrijf in 2019 over.

Knapen Trailers uit Deurne heeft al ruime ervaring in het bouwen van trailers voor de landbouwsector. Krone nam het bedrijf in 2019 over.

70 kuub laadvolume

De schuifvloertrailer heeft een inhoud van 70 kuub, een hydraulische ladingafdekking, hydraulische achterklep en radiografische afstandsbediening. Daarnaast levert de fabrikant twee sets banden mee voor onder de trailer: een set voor wegtransport en een set voor oogstwerkzaamheden. Tijdens de oogst zijn onder de trailer 600/50 R22,5-banden te monteren om de bodem te ontlasten.

De Knapen-opleggers worden gekoppeld aan het digitale Krone Smart Telematics-klantenportaal. Via dit portaal kan de gebruiker alle telemetrische gegevens, zoals prestaties, locatie en toestand van de machine, real time bekijken.

De verkoop van de schuifvloertrailers gebeurt via het verkoopkanaal van Knapen Trailers.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fliegl presenteert oplegger voor balenvervoer

De Duitse fabrikant Fliegl heeft oplegger SZS 300 BL Ultra speciaal gebouwd voor het vervoeren van ronde of vierkante balen.
Afbeelding artikel

BECO introduceert nieuw model BREVIS-zandkipper

De nieuwe BREVIS-zandkipper met 14 ton laadvermogen sluit volgens BECO beter aan op de MAXXIM-serie die start 16 ton laadvermogen.
Afbeelding artikel

VGM introduceert nieuw model oprijwagen Robson 14

VGM introduceert zijn nieuwe oprijwagen: Robson 14. De tandemasser heeft een laadvermogen van 14 ton en een eigengewicht van 3.735 kilo.
Beheer
WP Admin