Terug naar nieuwsoverzicht

Compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland

Importeur Intertechno bevestigt dat de compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland verkrijgbaar is. Prijs en precieze levertijd ontbreken nog. - Foto: Ruben Fortuin

Coming soon in 2023! Zo kondigt de Amerikaanse fabrikant Bobcat zijn compacte Bobcat CT2025-trekker aan op vakbeurs Bauma, die deze week in München (D.) wordt gehouden. Op de beurst toont Bobcat de trekker met frontlader.

Vanaf 2023 is de compacte Bobcat CT2025-trekker leverbaar in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Dat bevestigt importeur Intertechno.

Bobcat kennen we als fabrikant van knikladers, schrankladers, rupsladers, wielladers, verreikers en graafmachines, maar (nog) niet als fabrikant van trekkers.

Bobcat-trekker tot 48 pk

Volgens Bobcat-importeur Intertechno gaat de Zuid-Koreaanse fabrikant Deadong de compacte Bobcat CT2025-trekker bouwen. De kleine trekker wordt al verkocht in de Verenigde Staten.

De Bobcat CT2025-serie bestaat uit acht modellen in de vermogensklasse van 25 tot 48 pk, heeft een brandstoftank van 34 liter. De maximale rijsnelheid bedraagt 23 km/uur.

Trekker met driecilindermotor

De compacte driecilindertrekker beschikt over een 3A165LWM Deadong-Kioti-dieselmotor (Tier 4) en is uitgerust met een hydrostatische of handgeschakelde transmissie en driepuntsophanging met PTO. De hefcapaciteit bedraagt 740 kg. Prijzen en levertijden zijn nog niet bekend.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuw topmodel Steyr Absolut CVT met 280 pk

Steyr heeft een nieuw topmodel gebouwd met 280 pk voor gebruikers die meer vermogen willen: de Steyr Absolut 6280 CVT.
Afbeelding artikel

Goldoni koopt 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren

Goldoni Keestrack heeft een overeenkomst gesloten met Hyundai Doosan Infracore voor de levering van 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren.
Afbeelding artikel

Update voor Case IH Vestrum en Steyr Expert CVT

Vanaf 2023 krijgt de Case IH Vestrum CVXDrive-transmissie een update en is de nieuwste AFS Pro 700 Plus-monitor beschikbaar.
Beheer
WP Admin