Terug naar nieuwsoverzicht

Compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland

Importeur Intertechno bevestigt dat de compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland verkrijgbaar is. Prijs en precieze levertijd ontbreken nog. - Foto: Ruben Fortuin

Coming soon in 2023! Zo kondigt de Amerikaanse fabrikant Bobcat zijn compacte Bobcat CT2025-trekker aan op vakbeurs Bauma, die deze week in München (D.) wordt gehouden. Op de beurs toont Bobcat de trekker met frontlader.

Vanaf 2023 is de compacte Bobcat CT2025-trekker leverbaar in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Dat bevestigt importeur Intertechno.

Bobcat kennen we als fabrikant van knikladers, schrankladers, rupsladers, wielladers, verreikers en graafmachines, maar (nog) niet als fabrikant van trekkers.

Bobcat-trekker tot 48 pk

Volgens Bobcat-importeur Intertechno gaat de Zuid-Koreaanse fabrikant Deadong de compacte Bobcat CT2025-trekker bouwen. De kleine trekker wordt al verkocht in de Verenigde Staten.

De Bobcat CT2025-serie bestaat uit acht modellen in de vermogensklasse van 25 tot 48 pk, heeft een brandstoftank van 34 liter. De maximale rijsnelheid bedraagt 23 km/uur.

Trekker met driecilindermotor

De compacte driecilindertrekker beschikt over een 3A165LWM Deadong-Kioti-dieselmotor (Tier 4) en is uitgerust met een hydrostatische of handgeschakelde transmissie en driepuntsophanging met PTO. De hefcapaciteit bedraagt 740 kg. Prijzen en levertijden zijn nog niet bekend.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Elektrische Fendt-trekker e100 gaat in productie

De Duitse trekkerfabrikant Fendt heeft zijn elektrische e100 vernieuwd en start een beperkte verkoop ervan na vakbeurs Agritechnica van 12-18 november...
Afbeelding artikel

Fendt introduceert 600-serie viercilinders

De Duitse machinefabrikant Fendt levert nieuwe trekkers: een 600-serie viercilinders. De trekkers beschikken over een nieuwe 5 liter Agco Power-viercilindermotor tot...
Afbeelding artikel

Klassieker | Renault 155-54 Turbo: comfortabele Fransman

In 1981 introduceert Renault de TX-serie. Een trekker die opvalt door een totaal nieuwe en moderne vormgeving. In 1989 verschijnt de...
Beheer
WP Admin