fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland

Importeur Intertechno bevestigt dat de compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland verkrijgbaar is. Prijs en precieze levertijd ontbreken nog. - Foto: Ruben Fortuin

Coming soon in 2023! Zo kondigt de Amerikaanse fabrikant Bobcat zijn compacte Bobcat CT2025-trekker aan op vakbeurs Bauma, die deze week in München (D.) wordt gehouden. Op de beurs toont Bobcat de trekker met frontlader.

Vanaf 2023 is de compacte Bobcat CT2025-trekker leverbaar in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Dat bevestigt importeur Intertechno.

Bobcat kennen we als fabrikant van knikladers, schrankladers, rupsladers, wielladers, verreikers en graafmachines, maar (nog) niet als fabrikant van trekkers.

Bobcat-trekker tot 48 pk

Volgens Bobcat-importeur Intertechno gaat de Zuid-Koreaanse fabrikant Deadong de compacte Bobcat CT2025-trekker bouwen. De kleine trekker wordt al verkocht in de Verenigde Staten.

De Bobcat CT2025-serie bestaat uit acht modellen in de vermogensklasse van 25 tot 48 pk, heeft een brandstoftank van 34 liter. De maximale rijsnelheid bedraagt 23 km/uur.

Trekker met driecilindermotor

De compacte driecilindertrekker beschikt over een 3A165LWM Deadong-Kioti-dieselmotor (Tier 4) en is uitgerust met een hydrostatische of handgeschakelde transmissie en driepuntsophanging met PTO. De hefcapaciteit bedraagt 740 kg. Prijzen en levertijden zijn nog niet bekend.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Welke klassieke trekker wordt jouw poster?

Jij kiest welke klassieke trekker op de poster komt die we meesturen met een volgende editie van TREKKER magazine.
Afbeelding artikel

Wil jij deze New Holland T7.300 testen?

TREKKER is op zoek naar een enthousiaste, kritische tester die de New Holland T7.300 wel eens wil proberen.
Afbeelding artikel

David Brown-trekkers blikvangers op jubileumshow LMB Oosterhof

LMB Oosterhof toonde tijdens zijn 50-jarig jubileumshow twee bijzondere David Brown-trekkers. Echt blikvangers!
Beheer
WP Admin