fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland

Importeur Intertechno bevestigt dat de compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland verkrijgbaar is. Prijs en precieze levertijd ontbreken nog. - Foto: Ruben Fortuin

Coming soon in 2023! Zo kondigt de Amerikaanse fabrikant Bobcat zijn compacte Bobcat CT2025-trekker aan op vakbeurs Bauma, die deze week in München (D.) wordt gehouden. Op de beurs toont Bobcat de trekker met frontlader.

Vanaf 2023 is de compacte Bobcat CT2025-trekker leverbaar in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Dat bevestigt importeur Intertechno.

Bobcat kennen we als fabrikant van knikladers, schrankladers, rupsladers, wielladers, verreikers en graafmachines, maar (nog) niet als fabrikant van trekkers.

Bobcat-trekker tot 48 pk

Volgens Bobcat-importeur Intertechno gaat de Zuid-Koreaanse fabrikant Deadong de compacte Bobcat CT2025-trekker bouwen. De kleine trekker wordt al verkocht in de Verenigde Staten.

De Bobcat CT2025-serie bestaat uit acht modellen in de vermogensklasse van 25 tot 48 pk, heeft een brandstoftank van 34 liter. De maximale rijsnelheid bedraagt 23 km/uur.

Trekker met driecilindermotor

De compacte driecilindertrekker beschikt over een 3A165LWM Deadong-Kioti-dieselmotor (Tier 4) en is uitgerust met een hydrostatische of handgeschakelde transmissie en driepuntsophanging met PTO. De hefcapaciteit bedraagt 740 kg. Prijzen en levertijden zijn nog niet bekend.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Hägele levert app-bediening voor Cleanfix-omkeerventilator

Met de Cleanfix-omkeerventilator-app van de Duitse fabrikant Hägele kun je omkeer-intervallen instellen of pauzeren.
Afbeelding artikel

Akkerbouwer blijft trouw aan zijn mechanische trekkers

Het machinepark van akkerbouwer Izak Buijs stamt deels uit de jaren zestig. Niettemin bewerkt Buijs 40 ha met deze mechanische trekkers.
Afbeelding artikel

Video | Akkergiganten: Case-IH Steiger 400

Akkergigant Case-IH Steiger 400 met 400 pk trekt een 6 meter brede He-Va-woeler probleemloos over de Groningse akkers.
Beheer
WP Admin