Terug naar nieuwsoverzicht

Joskin Polska breidt vestiging uit

Werk in uitvoering op het Joskin Polska-terrein in het Poolse Trzcianka. De nieuwbouw van het 163 meter lange en 87 meter brede gebouw moet begin 2023 gereed zijn. - Foto: Joskin

Begin 2022 is Joskin Polska gestart met de bouw van een nieuwe opslaghal met een vloeroppervlakte van 14.000 m2. Met het nieuwe gebouw erbij beslaat de gehele vestiging in het Poolse Trzcianka 73.000 m2. Joskin Polska biedt werkgelegenheid aan 350 mensen.

De nieuw te bouwen hal in Trzcianka (Pl.) komt voort uit de langetermijnstrategie van de Joskin Groep. De nieuwbouw van het 163 meter lange en 87 meter brede gebouw moet begin 2023 gereed zijn. Het doel is vergroten van de opslagcapaciteit en wijzigingen aanbrengen in de huidige organisatie.

Productiviteit verhogen

Volgens Joskin zorgen de interne verhuizingen voor het optimaliseren van de productiviteit. De nieuwe hal ligt tussen de assemblageruimte en de galvanisatie-eenheid. Op deze manier zijn beide lijnen efficiënt te bevoorraden. Met de uitbereiding van de vestiging komt er ruimte vrij in bestaande gebouwen. In die gebouwen breidt Joskin Polska de assemblagelijnen verder uit.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Belgische fabrikant Keestrack Goldoni sluit joint venture met Gujarat Appollo in India

Het Belgische Keestrack Goldoni sluit een joint venture met de Indiase fabrikant Gujarat Appollo Industries.
Afbeelding artikel

Merknaam Ploeger wordt Oxbo

In de toekomst hanteert machinefabrikant Ploeger voor al zijn machines alleen nog de merknaam Oxbo.
Afbeelding artikel

John Deere investeert in Hello Tractor

John Deere investeert in het Keniaanse bedrijf Hello Tractor, dat trekkereigenaren via een app verbindt met kleine boeren in Afrika.
Beheer
WP Admin