fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Joskin Polska breidt vestiging uit

Werk in uitvoering op het Joskin Polska-terrein in het Poolse Trzcianka. De nieuwbouw van het 163 meter lange en 87 meter brede gebouw moet begin 2023 gereed zijn. - Foto: Joskin

Begin 2022 is Joskin Polska gestart met de bouw van een nieuwe opslaghal met een vloeroppervlakte van 14.000 m2. Met het nieuwe gebouw erbij beslaat de gehele vestiging in het Poolse Trzcianka 73.000 m2. Joskin Polska biedt werkgelegenheid aan 350 mensen.

De nieuw te bouwen hal in Trzcianka (Pl.) komt voort uit de langetermijnstrategie van de Joskin Groep. De nieuwbouw van het 163 meter lange en 87 meter brede gebouw moet begin 2023 gereed zijn. Het doel is vergroten van de opslagcapaciteit en wijzigingen aanbrengen in de huidige organisatie.

Productiviteit verhogen

Volgens Joskin zorgen de interne verhuizingen voor het optimaliseren van de productiviteit. De nieuwe hal ligt tussen de assemblageruimte en de galvanisatie-eenheid. Op deze manier zijn beide lijnen efficiënt te bevoorraden. Met de uitbereiding van de vestiging komt er ruimte vrij in bestaande gebouwen. In die gebouwen breidt Joskin Polska de assemblagelijnen verder uit.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin