Terug naar nieuwsoverzicht

Joskin Polska breidt vestiging uit

Werk in uitvoering op het Joskin Polska-terrein in het Poolse Trzcianka. De nieuwbouw van het 163 meter lange en 87 meter brede gebouw moet begin 2023 gereed zijn. - Foto: Joskin

Begin 2022 is Joskin Polska gestart met de bouw van een nieuwe opslaghal met een vloeroppervlakte van 14.000 m2. Met het nieuwe gebouw erbij beslaat de gehele vestiging in het Poolse Trzcianka 73.000 m2. Joskin Polska biedt werkgelegenheid aan 350 mensen.

De nieuw te bouwen hal in Trzcianka (Pl.) komt voort uit de langetermijnstrategie van de Joskin Groep. De nieuwbouw van het 163 meter lange en 87 meter brede gebouw moet begin 2023 gereed zijn. Het doel is vergroten van de opslagcapaciteit en wijzigingen aanbrengen in de huidige organisatie.

Productiviteit verhogen

Volgens Joskin zorgen de interne verhuizingen voor het optimaliseren van de productiviteit. De nieuwe hal ligt tussen de assemblageruimte en de galvanisatie-eenheid. Op deze manier zijn beide lijnen efficiënt te bevoorraden. Met de uitbereiding van de vestiging komt er ruimte vrij in bestaande gebouwen. In die gebouwen breidt Joskin Polska de assemblagelijnen verder uit.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Holaras breidt met AgVantage UK uit naar Verenigd Koninkrijk

Het Britse AgVantage UK pakt het importeurschap van het complete aanbod Holaras-machines op voor het Verenigd Koninkrijk.
Afbeelding artikel

Caroline Bekkering (Fedecom): ‘Maak mechanisatiebranche aantrekkelijk’

Caroline Bekkering is sinds 1 januari 2023 de nieuwe directeur van branchevereniging Fedecom. Een interview.
Afbeelding artikel

LMB Veldman neemt dealerschap Massey Ferguson over van S. Tjalma

LMB Veldman is met het merk Massey Ferguson al actief in de Overijsselse plaatsen Mariënheem, Daarle en Ootmarsum.
Beheer
WP Admin