fbpx
Terug naar video overzicht

Wiptest met een trekker | Voorronde Beste Trekkerchauffeur

Wie legt het parcours met de trekker het snelste af? De acht beste kandidaten uit de voorronde van Beste Trekkerchauffeur 2022 van Nederland gaan door naar de finale.

De opdracht is om met een trekker voorzien van voorlader een kuubskist op te pakken. Op de kuubskist ligt een bal. Vervolgens leg je een parcours af zonder de bal te verliezen. Om het extra moeilijk te maken moet je met de trekker over een wip rijden. De winnaar kan korte lijnen rijden zonder te steken. Wie zet de snelste tijd en heeft de minste strafpunten? Want elke omgereden pion en tennisbal geeft straftijd.

Finale Beste Trekkerchauffeur op vakbeurs ATH

De acht beste kandidaten uit de voorronde gaan door naar de finale op 16 september tijdens vakbeurs Agrotechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen (Fl.). Hier nemen de finalisten het tegen elkaar op in een ultieme eindopdracht.

Kennis, vakmanschap en stuurkunsten worden hier op de proef gesteld. De kandidaat met de meeste punten mag zichzelf uiteindelijk De Beste Trekkerchauffeur van Nederland 2022 noemen.

Lees ook: Blog | ‘Op naar de finale van De Beste Trekkerchauffeur van Nederland’

Beheer
WP Admin