Terug naar nieuwsoverzicht

Zelf Claas-machines samenstellen en prijzen checken

Door te klikken op een smartphone of tablet kan de gebruiker met de Claas-productconfigurator een trekker of landbouwmachine samenstellen. - Foto: Claas

De Duitse fabrikant Claas heeft een applicatie ontwikkeld met nieuwe functies en content. Via een paar klikken op een mobiel of laptop, kan een gebruiker een machine samenstellen en een offerte of demonstratie aanvragen.

De Nederlandse versie van de productconfigurator van Claas staat online. De fabrikant maakt het hiermee mogelijk dat klanten door simpelweg te klikken op hun smartphone, tablet of computer hun wensen voor een nieuwe trekker of machine kunnen configureren.

Demonstratie aanvragen

De aanvraag is volledig digitaal. Ook maakt de productconfigurator het mogelijk een demonstratie bij een dealer aan te vragen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Claas investeert € 44 miljoen in modernisering fabriek

Claas heeft € 44 miljoen geïnvesteerd in het moderniseren van zijn locatie in Harsewinkel (D.) voor de productie van combines Trion en...
Afbeelding artikel

Hellmann Worldwide Logistics opent groot magazijn voor Claas

Hellmann Worldwide Logistics opent een nieuw magazijn voor machinfabrikant Claas met een oppervlakte van 18.000 m2 in Oelde (D.).
Afbeelding artikel

Claas Torion-wielladers met meer power en hefkracht

Machinefabrikant Claas heeft onlangs zijn nieuwe compacte Torion-wielladers 1295, 1611 en 1611 P geïntroduceerd.
Beheer
WP Admin