Terug naar nieuwsoverzicht

Zelf Claas-machines samenstellen en prijzen checken

Door te klikken op een smartphone of tablet kan de gebruiker met de Claas-productconfigurator een trekker of landbouwmachine samenstellen. - Foto: Claas

De Duitse fabrikant Claas heeft een applicatie ontwikkeld met nieuwe functies en content. Via een paar klikken op een mobiel of laptop, kan een gebruiker een machine samenstellen en een offerte of demonstratie aanvragen.

De Nederlandse versie van de productconfigurator van Claas staat online. De fabrikant maakt het hiermee mogelijk dat klanten door simpelweg te klikken op hun smartphone, tablet of computer hun wensen voor een nieuwe trekker of machine kunnen configureren.

Demonstratie aanvragen

De aanvraag is volledig digitaal. Ook maakt de productconfigurator het mogelijk een demonstratie bij een dealer aan te vragen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Cemos Auto Header-systeem van Claas werkt toe naar geautomatiseerd oogsten

Op de DLG Feldtage toonde Claas zijn Cemos Auto Header-systeem. Dat bestaat uit een laser en regeltechniek voor het maaibord.
Afbeelding artikel

Amazone neemt financieel belang in AgXeed

Machinefabrikant Amazone investeert in het Nederlandse bedrijf AgXeed dat autonome trekkers ontwikkelt. - Foto: Stadje MediaMedia
Afbeelding artikel

Claas Terranimo-tool waarschuwt chauffeur voor bodemverdichting

Claas integreert de Terranimo-tool vanaf zomer 2022 in zijn Cemos-assistentiesysteem om de bodem te sparen tijdens het trekkerrijden.
Beheer
WP Admin