Terug naar nieuwsoverzicht

Wil jij deze Steyr Terrus testen?

De nieuwe Steyr 6300 Terrus CVT staat klaar om uit te proberen op jouw bedrijf. - Foto: Steyr

TREKKER is op zoek naar een kritische tester! Wil jij de nieuwe Steyr 6300 Terrus CVT uitproberen?

De Steyr 6300 Terrus CVT is er een van de laatste generatie. De machine heeft onder andere het vernieuwde bedieningsconcept. TREKKER zoekt een tester om de Terrus dit voorjaar en komende zomer uitgebreid te testen op het eigen bedrijf, met eigen machines. Er is wel een voorwaarde: jij hebt zelf een vergelijkbare trekker op je bedrijf staan qua motorvermogen (zo’n 300 pk), traploze transmissie en met een gewicht rond 11 ton.

Meld je aan

Heb je geen ervaring met deze Steyr en wil je de trekker wel eens testen? Meld je aan. Vertel kort iets over je bedrijf, welke werkzaamheden je met de Steyr 6300 Terrus CVT denkt te gaan doen en met welke trekker je de Terrus gaat vergelijken. Een unieke kans!

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Foto | Kijkje in de 75-jarige geschiedenis van trekkerfabrikant Steyr

Steyr bestaat 75 jaar. Reden voor de trekkerfabrikant om een open dag in en rond zijn fabriek in Oostenrijk, te organiseren....
Afbeelding artikel

Trekkerfabrikant Steyr levert luchtdrukwisselsysteem af fabriek

Steyr gaat trekkers van de Profi-serie (vanaf 116 pk) tot aan de Terrus-serie (tot 313 pk) uitrusten met een luchtdrukwisselsysteem.
Afbeelding artikel

Steyr toont hybride transmissie

De Oostenrijkse trekkerfabrikant Steyr presenteerde vandaag officieel een nieuw type transmissie. Het bedrijf noemt de aandrijving het Hybrid Drive Train-concept. De...
Beheer
WP Admin