Terug naar nieuwsoverzicht

Krone start bouw nieuwe locatie

Foto's: Krone

Machinefabrikant Krone uit het Duitse Spelle is in maart begonnen met de nieuwbouw van een onderdelenmagazijn en logistiekcentrum aan de Rheiner Straße in Spelle.

Op een terrein van circa 7,5 hectare zet de fabrikant een onderdelenmagazijn met aangrenzend logistiekcentrum en kantoorvleugel op. Volgens planning moet het complex eind 2023 in gebruik genomen worden. De investering bedraagt zo’n 40 miljoen euro.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Eind 2023 moet het 7,5 hectare grote terrein klaar zijn.

Eind 2023 moet het 7,5 hectare grote terrein klaar zijn.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Krone Holding, Bernard Krone, geeft aan dat er gezien de huidige politieke onzekere tijden getwijfeld is of een dergelijke investering geoorloofd is. Volgens de topman is dit wel het geval, omdat door de huidige politieke crisis en de pandemie naar voren komt dat een goede voedselvoorziening en de bijbehorende technologie onmisbaar zijn. Om landbouwers en loonwerkers te kunnen blijven ondersteunen met de snelst mogelijke service, ziet het bedrijf de gezette stap als noodzakelijk.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Krone ontwikkelt gps-gestuurd automatisch systeem voor balenverzamelwagen

Met het gps-gestuurde balenaflegsysteem ontwikkeld voor de BaleCollect-balenverzamelwagen wordt balen opruimen efficiënter volgens Krone.
Afbeelding artikel

Lemken en Krone samen autonoom

Machinefabrikant Krone uit Spelle (D.) en machinefabrikant Lemken uit Alpen (D.) bundelen de krachten in een autonoom aandrijfconcept. Onder de naam...
Afbeelding artikel

Geen touwresten meer met nieuwe Krone V-knoper

Machinefabrikant Krone biedt vanaf herfst 2022 een nieuwe V-knoper aan voor de Big Pack-grootpakpersen. Deze zouden geen touwresten meer achterlaten. Krone...
Beheer
WP Admin