Terug naar nieuwsoverzicht

Naaktgeboren draagt Case IH en Steyr over aan Weevers

Weevers Mechanisatie neemt de verkoop van Case IH en Steyr over van B. Naaktgeboren Mechanisatie. Foto: Weevers Mechanisatie.

Weevers Mechanisatie is de nieuwe dealer van de trekkermerken Case IH en Steyr in de Noordoospolder (Fl.). Dit maakte mechanisatiebedrijf Naaktgeboren uit Tollebeek (Fl.) samen met Weevers Mechanisatie bekend.

Weevers Mechanisatie, met vestigingen in Swifterbant (Fl.) en Zeewolde (Fl.), neemt het Case IH- en Steyr-dealerschap over van mechanisatiebedrijf Naaktgeboren in Tollebeek (Fl.). Dammie Hulsebosch van Naaktgeboren zegt blij te zijn dat Case IH en Steyr in goede handen blijft. Hulsebosch schrijft: ‘Het totale aantal verkochte trekkers in ons werkgebied liep de afgelopen jaren terug. Het wordt dan steeds lastiger om genoeg kennis en ervaring op te doen voor goede ondersteuning en service van het product. Vanuit het oogpunt is het dan ook gunstiger voor de eindgebruikers dat de trekkers worden ondergebracht bij een mechanisatiebedrijf met een groter werkgebied en meer ervaring met het product.’

Weevers Mechanisatie schrijft blij te zijn met de gunning om het werkgebied te mogen uitbreiden.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Case IH komt met nieuwe Quantum-smalspoortrekkers

Case IH trekt het uiterlijk van de grotere trekkerseries door naar de Quantum-smalspoortrekkers.
Afbeelding artikel

Foto | Kijkje in de 75-jarige geschiedenis van trekkerfabrikant Steyr

Steyr bestaat 75 jaar. Reden voor de trekkerfabrikant om een open dag in en rond zijn fabriek in Oostenrijk, te organiseren....
Afbeelding artikel

Grotere motor in Case IH Luxxum-serie

Case IH rust de Luxxum-serie (101-117 pk) voortaan uit met een 3,6 liter FPT-motor.
Beheer
WP Admin