fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Naaktgeboren draagt Case IH en Steyr over aan Weevers

Weevers Mechanisatie neemt de verkoop van Case IH en Steyr over van B. Naaktgeboren Mechanisatie. Foto: Weevers Mechanisatie.

Weevers Mechanisatie is de nieuwe dealer van de trekkermerken Case IH en Steyr in de Noordoospolder (Fl.). Dit maakte mechanisatiebedrijf Naaktgeboren uit Tollebeek (Fl.) samen met Weevers Mechanisatie bekend.

Weevers Mechanisatie, met vestigingen in Swifterbant (Fl.) en Zeewolde (Fl.), neemt het Case IH- en Steyr-dealerschap over van mechanisatiebedrijf Naaktgeboren in Tollebeek (Fl.). Dammie Hulsebosch van Naaktgeboren zegt blij te zijn dat Case IH en Steyr in goede handen blijft. Hulsebosch schrijft: ‘Het totale aantal verkochte trekkers in ons werkgebied liep de afgelopen jaren terug. Het wordt dan steeds lastiger om genoeg kennis en ervaring op te doen voor goede ondersteuning en service van het product. Vanuit het oogpunt is het dan ook gunstiger voor de eindgebruikers dat de trekkers worden ondergebracht bij een mechanisatiebedrijf met een groter werkgebied en meer ervaring met het product.’

Weevers Mechanisatie schrijft blij te zijn met de gunning om het werkgebied te mogen uitbreiden.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Klassieker Steyr 8140 na brand uit de as herrezen

Gepensioneerd monteur Jo van Wijlick restaureerde deze Steyr 8140 nadat de klassieke trekker flinke brandschade had opgelopen.
Afbeelding artikel

Nieuwe neus op boerentrekkers Farmall A en Farmall C van Case IH

Case IH heeft zijn boerentrekkers Farmall A en Farmall C opgefrist met een nieuw uiterlijk. De Farmall C komt dit najaar...
Afbeelding artikel

Beeld uitgelekt van nieuw topmodel Steyr

Op internet circuleert een computertekening met daarop mogelijk een nieuw topmodel trekker van Steyr.
Beheer
WP Admin