Terug naar nieuwsoverzicht

Naaktgeboren draagt Case IH en Steyr over aan Weevers

Weevers Mechanisatie neemt de verkoop van Case IH en Steyr over van B. Naaktgeboren Mechanisatie. Foto: Weevers Mechanisatie.

Weevers Mechanisatie is de nieuwe dealer van de trekkermerken Case IH en Steyr in de Noordoospolder (Fl.). Dit maakte mechanisatiebedrijf Naaktgeboren uit Tollebeek (Fl.) samen met Weevers Mechanisatie bekend.

Weevers Mechanisatie, met vestigingen in Swifterbant (Fl.) en Zeewolde (Fl.), neemt het Case IH- en Steyr-dealerschap over van mechanisatiebedrijf Naaktgeboren in Tollebeek (Fl.). Dammie Hulsebosch van Naaktgeboren zegt blij te zijn dat Case IH en Steyr in goede handen blijft. Hulsebosch schrijft: ‘Het totale aantal verkochte trekkers in ons werkgebied liep de afgelopen jaren terug. Het wordt dan steeds lastiger om genoeg kennis en ervaring op te doen voor goede ondersteuning en service van het product. Vanuit het oogpunt is het dan ook gunstiger voor de eindgebruikers dat de trekkers worden ondergebracht bij een mechanisatiebedrijf met een groter werkgebied en meer ervaring met het product.’

Weevers Mechanisatie schrijft blij te zijn met de gunning om het werkgebied te mogen uitbreiden.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Johan Heijink: ‘Gaten dichten in motorblok Steyr N182A flinke klus’

Johan Heijink kocht oldtimer Steyr N182A met twee gaten in het motorblok. Het was een flinke klus, maar de gaten...
Afbeelding artikel

Video| Puma 260 AFS Connect is primeur van Case IH op Sima 2022

Het belangrijkste trekkernieuws op Sima 2022? Dat is de nieuwe Puma 260 AFS Connect van trekkerfabrikant Case IH.
Afbeelding artikel

Nog dit jaar prototype half-elektrische Steyr-trekker

TREKKER zag het prototype half-elektrische Steyr-trekker in Oostenrijk. De trekker is nog niet af, maar wel functioneel.
Beheer
WP Admin