fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Naaktgeboren draagt Case IH en Steyr over aan Weevers

Weevers Mechanisatie neemt de verkoop van Case IH en Steyr over van B. Naaktgeboren Mechanisatie. Foto: Weevers Mechanisatie.

Weevers Mechanisatie is de nieuwe dealer van de trekkermerken Case IH en Steyr in de Noordoospolder (Fl.). Dit maakte mechanisatiebedrijf Naaktgeboren uit Tollebeek (Fl.) samen met Weevers Mechanisatie bekend.

Weevers Mechanisatie, met vestigingen in Swifterbant (Fl.) en Zeewolde (Fl.), neemt het Case IH- en Steyr-dealerschap over van mechanisatiebedrijf Naaktgeboren in Tollebeek (Fl.). Dammie Hulsebosch van Naaktgeboren zegt blij te zijn dat Case IH en Steyr in goede handen blijft. Hulsebosch schrijft: ‘Het totale aantal verkochte trekkers in ons werkgebied liep de afgelopen jaren terug. Het wordt dan steeds lastiger om genoeg kennis en ervaring op te doen voor goede ondersteuning en service van het product. Vanuit het oogpunt is het dan ook gunstiger voor de eindgebruikers dat de trekkers worden ondergebracht bij een mechanisatiebedrijf met een groter werkgebied en meer ervaring met het product.’

Weevers Mechanisatie schrijft blij te zijn met de gunning om het werkgebied te mogen uitbreiden.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Steyr test waterstoftrekker Steyr FCtrac met brandstofcel

Steyr ontwikkelt samen met de technische universiteit in Wenen de Steyr FCtrac, een waterstoftrekker die werkt met een brandstofcel.
Afbeelding artikel

Geveerde rupsen voor Case IH Quadtrac

Case IH presenteert voor seizoen 2025 een geveerd rupsonderstel op de Quadtrac-rupstrekkers: het Heavy-Duty Suspension (HDS)-systeem.
Afbeelding artikel

Akkerbouwer blijft trouw aan zijn mechanische trekkers

Het machinepark van akkerbouwer Izak Buijs stamt deels uit de jaren zestig. Niettemin bewerkt Buijs 40 ha met deze mechanische trekkers.
Beheer
WP Admin