fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Oude testen herleven in TREKKER

Foto: Mark Pasveer

TREKKER tikt inmiddels een leeftijd van 33 jaar aan. In deze 33 jaar werden gigantisch veel trekkers en machines getest. Op verzoek van veel lezers gaan we oude testen opnieuw publiceren in uitgaves. Welke testen dat zijn bepaald de lezer!

In de januari uitgave van 2022 zijn we begonnen met de test van de Schlüter 1050LS. Voor de rest van 2022 is het aan de Trekker-abonnees om hun voorkeer aan te geven welke test ze graag terug willen zien in 2022. In uitgave 401 (februari 2022) kun je kiezen tussen de test van de Deutz-Fahr DX 6.30 SE, Valmet 905-4 Autocontrol, Fendt 611 LSA Turbomatic E of de Eicher 3108. Klik hier om je stem uit te brengen.

Grofweg 350 trekkers

In een kleine 33 jaar heeft de redactie van TREKKER grofweg 350 trekkers grondig getest. Daarin zijn de multitrekkerstests niet eens meegeteld evenals en ontelbaar aantal proefritten en impressies.

Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier en bekijk wat TREKKER voor jouw kan betekenen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Oldtimer | Eicher ES 207 Zickler: Hoe klein mag het zijn?

Ben Hijmans kwam al meer dan 25 jaar geleden in het bezit van een vrij zeldzame Eicher ES207 Zickler.
Afbeelding artikel

Gespot: prototype Fendt 800

Op internet circuleren al foto’s van een prototype Fendt-trekker uit de mogelijk nieuwe Fendt 800-serie. Dit is een echter een recente...
Afbeelding artikel

Oldtimer | Geplof van Vierzon-gloeikoptrekkers verveelt liefhebbers nooit

Wat Lanz Bulldog is voor Duitsland, is Société Française Vierzon voor Frankrijk. Dit jaar hield de vriendenclub van de Vierzon-gloeikoptrekkers zijn...
Beheer
WP Admin