fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kuhn zelfrijders nu Fase 5-motor en nieuwe functies

Kuhn SPW Intense-zelfrijders hebben vanaf nu een nieuwe Fase 5 Volvo-motor. Het vermogen groeit naar 250 pk. Foto: Kuhn.

Machinefabrikant Kuhn voorziet de SPW Intense-zelfrijdende voermengwagens vanaf nu van een Fase 5 motor en van nieuwe functies.

De Kuhn SPW Intense-modellen zijn vanaf nu voorzien een nieuwe 250 pk sterke, Fase 5 Volvo-motor met AdBlue. Optioneel zijn slijtvastere, zogeheten K-NOX-mengvijzels leverbaar. Kuhn claimt hiermee een zes keer langere levensduur van de vijzels.

Software update

De 8-inch CCI-800 Isobus terminal, bekend van andere Kuhn machines, is nu ook te vinden op de SPW Intense-zelfrijders. Met het nieuwe bedieningsscherm is wisselen van laad-, los- en rijmodus verbeterd. De functies op de joystick veranderen automatisch mee. Ook kunnen gegevens vanuit het weegsysteem vanaf nu via de cloud beheert worden. Als laatste is de koppeling met Kuhn Connect beschikbaar, voor gebruik- en onderhoudsinformatie over de machine.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Prototype gespot: Kuhn-rondebalenpers met verticale wikkelaar

Gespot: een Kuhn-rondebalenpers met verticale wikkelaar á la McHale in de omgeving van de Kuhn-fabriek in Geldrop.
Afbeelding artikel

Optitedd-rotorarm voor Kuhn-schudders

Kuhn heeft rotorarm Optitedd ontwikkeld voor zijn gedragen en halfgedragen schudders met een werkbreedte van 8,70 tot 17,20 meter.
Afbeelding artikel

Primeur: Kuhn komt met frontbandhark

Kuhn komt met een nieuwe bandhark voor in de fronthef op de markt: de Merge Maxx 440 F.
Beheer
WP Admin