Terug naar nieuwsoverzicht

Kuhn zelfrijders nu Fase 5-motor en nieuwe functies

Kuhn SPW Intense-zelfrijders hebben vanaf nu een nieuwe Fase 5 Volvo-motor. Het vermogen groeit naar 250 pk. Foto: Kuhn.

Machinefabrikant Kuhn voorziet de SPW Intense-zelfrijdende voermengwagens vanaf nu van een Fase 5 motor en van nieuwe functies.

De Kuhn SPW Intense-modellen zijn vanaf nu voorzien een nieuwe 250 pk sterke, Fase 5 Volvo-motor met AdBlue. Optioneel zijn slijtvastere, zogeheten K-NOX-mengvijzels leverbaar. Kuhn claimt hiermee een zes keer langere levensduur van de vijzels.

Software update

De 8-inch CCI-800 Isobus terminal, bekend van andere Kuhn machines, is nu ook te vinden op de SPW Intense-zelfrijders. Met het nieuwe bedieningsscherm is wisselen van laad-, los- en rijmodus verbeterd. De functies op de joystick veranderen automatisch mee. Ook kunnen gegevens vanuit het weegsysteem vanaf nu via de cloud beheert worden. Als laatste is de koppeling met Kuhn Connect beschikbaar, voor gebruik- en onderhoudsinformatie over de machine.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Optitedd-rotorarm voor Kuhn-schudders

Kuhn heeft rotorarm Optitedd ontwikkeld voor zijn gedragen en halfgedragen schudders met een werkbreedte van 8,70 tot 17,20 meter.
Afbeelding artikel

Primeur: Kuhn komt met frontbandhark

Kuhn komt met een nieuwe bandhark voor in de fronthef op de markt: de Merge Maxx 440 F.
Afbeelding artikel

Kuhn maait ruim 13 meter breed met nieuwe maaier

Kuhn introduceert een getrokken maaiercombinatie die tot ruim 13 meter breed maait. De zogenoemde FC 13460 RA-maaier is ook leverbaar met...
Beheer
WP Admin