fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

TREKKER zoekt de beste trekkerchauffeur van Nederland

Hoe modern, sterk of wendbaar een trekker ook is, het komt uiteindelijk altijd aan op de chauffeur. De man of vrouw achter het stuur bepaalt hoe de machine wordt afgesteld, wat de bandenspanning van een combinatie moet zijn en hoe er wordt omgegaan met de rechtervoet. TREKKER magazine gaat daarom in samenwerking met Mechan Groep uit Achterveld op zoek naar De Beste Trekkerchauffeur van Nederland.

Wat moet je doen?

Stuur ons een foto met een korte motivatie waarom jij de beste Trekkerchauffeur van Nederland bent. Vertel bijvoorbeeld iets over je werk, de trekkers waar je op rijdt of waarom je wilt winnen. Hieruit volgt een selectie met de drie beste kandidaten per provincie. Zij nemen het tegen elkaar op tijdens de voorrondes op 7 en 8 april 2022. Per provincie volgt er één provinciewinnaar. De 4 provinciewinnaars met de meest punten gaan door naar de finale op 22 april.

De kandidaat die in de finale de meeste punten haalt mag zichzelf De Beste Trekkerchauffeur van Nederland 2022 noemen. Daarnaast wint hij of zij een geheel verzorgde BBQ met BBQ pakket voor 30 vrienden en mag de winnaar voor zichzelf een Weber BBQ uitkiezen ter waarde van maximaal €1500,-.

 

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Beste Trekkerchauffeur neemt hoofdprijs in ontvangst

Beste Trekkerchauffeur Arno van den Brand won een geheel verzorgd personeelsfeest van hoofdsponsor Mechan Groep.
Afbeelding artikel

Video: Finale Beste Trekkerchauffeur van Nederland

Geniet nog even na van de finale van De Beste Trekkerchauffeur van Nederland. Wie heeft er gewonnen? Je ziet het in...
Afbeelding artikel

Blog | ‘Trekkerchauffeur is een beroep om trots op te zijn’

Een trekkerchauffeur manoeuvreert tot op de centimeter nauwkeurig de grootste combinaties. Wees trots op je beroep!
Beheer
WP Admin