Terug naar nieuwsoverzicht

TREKKER zoekt de beste trekkerchauffeur van Nederland

Hoe modern, sterk of wendbaar een trekker ook is, het komt uiteindelijk altijd aan op de chauffeur. De man of vrouw achter het stuur bepaalt hoe de machine wordt afgesteld, wat de bandenspanning van een combinatie moet zijn en hoe er wordt omgegaan met de rechtervoet. TREKKER magazine gaat daarom in samenwerking met Mechan Groep uit Achterveld op zoek naar De Beste Trekkerchauffeur van Nederland.

Wat moet je doen?

Stuur ons een foto met een korte motivatie waarom jij de beste Trekkerchauffeur van Nederland bent. Vertel bijvoorbeeld iets over je werk, de trekkers waar je op rijdt of waarom je wilt winnen. Hieruit volgt een selectie met de drie beste kandidaten per provincie. Zij nemen het tegen elkaar op tijdens de voorrondes op 7 en 8 april 2022. Per provincie volgt er één provinciewinnaar. De 4 provinciewinnaars met de meest punten gaan door naar de finale op 22 april.

De kandidaat die in de finale de meeste punten haalt mag zichzelf De Beste Trekkerchauffeur van Nederland 2022 noemen. Daarnaast wint hij of zij een geheel verzorgde BBQ met BBQ pakket voor 30 vrienden en mag de winnaar voor zichzelf een Weber BBQ uitkiezen ter waarde van maximaal €1500,-.

 

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video: 47 Hakselaars in konvooi naar nieuwe locatie

Waarschijnlijk reden er nooit eerder zoveel hakselaars achter elkaar aan in Nederland. De reden van het bijzondere konvooi is de verhuizing...
Afbeelding artikel

A&M rijdt met 47 hakselaars naar nieuwe locatie

Waarschijnlijk reden er nooit eerder zoveel hakselaars achter elkaar aan in Nederland. De reden van het bijzondere konvooi is de verhuizing...
Afbeelding artikel

Stapt Boonen over van Case IH naar Deutz-Fahr?

Velen zijn verknocht aan één trekkermerk, zonder exact te weten wat de concurrent biedt. Daarom heeft TREKKER de rubriek Merkenwissel. Deutz-Fahr...
© 2022 Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden. TREKKER is onderdeel van Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing:
Beheer