fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Twee nieuwe telescoopladers van Kramer

Foto: Kramer

Kramer voegt twee telescoopladers toe aan het productprogramma. De compacte KT144 en de KT3610 die gezien kan worden als een meer allround model.

De kleinste telescooplader is de KT144 (video onderin dit bericht). Dit model is minder dan 2 meter hoog en ongeveer 160 centimeter breed. Het gewicht van deze machine is ongeveer drie ton. Het is daarmee het kleinste model in het Kramer verreikerassortiment. De hefthoogte is 4,5 meter en het laadvermogen 1,45 ton.

De KT144 is standaard uitgerust met het Kramer snelwisselsysteem met mechanische vergrendeling. Een hydraulisch vergrendelingssysteem en diverse gangbare snelkoppelingen zijn als optie leverbaar. De machine is verkrijgbaar met twee motoren. Standaard is dit een Yanmar motor met 25 pk. Wil je de machine nog wat harder laten werken, is een Yanmar-motor met 45 pk als optie leverbaar.

De machine heeft standaard een elektrische parkeerrem met “hill-hold” functie.

Een maatje groter

Het grotere model, de KT3610, heeft een lengte van ruim vijf meter en is 2,28 m breed. Afhankelijk van de opties is het gewicht 8,2 ton. De hefhoogte is 9,5 meter. Het laadvermogen 3,6 ton. Met de standaard 24-inch banden heeft de KT3610 een totale hoogte van 2,31 m. Is de hoogte niet heel belangrijk, dan is er optioneel een 18 centimeter hogere cabine leverbaar.

Foto: Kramer

Foto: Kramer

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Verreikertest: alles over de Kramer

Kramer scoort de tweede plek in deze multitest. We zijn erg gecharmeerd van de trap en de instap. En: de Kramer...
Afbeelding artikel

Nieuwe motor en cabine op Kramer-verreikers

Machinefabrikant Kramer vernieuwt de verreikers. Deze voldoen nu aan de Stage 5-emissienorm en tegelijk zijn details veranderd. De Duitse machinefabrikant Kramer...
Afbeelding artikel

AVR viert 175e verjaardag met Puma 4.0 Limited Edition

De Belgische machinefabrikant AVR viert zijn 175-jarig bestaan met de levering van de zelfrijdende aardappelrooier Puma 4.0 Limited Edition.
Beheer
WP Admin