fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Turkse elektrische trekker op Agritechnica

Volgens de gegevens die het bedrijf vrijgeeft is het accupakket voldoende groot voor ongeveer 5 tot maximaal 7 werkuren. Foto: ZY Electric Tractor.

Het Turkse bedrijf ZY Electric Tractor lanceert aan het einde van dit jaar nieuwe elektrische trekkers. Ook zullen een aantal op de Agritechnica verschijnen.

Enkele maanden geleden onderschepten we een prototype van een ZY Electric Tractor elektrische trekker. De fabrikant beloofde dat dit jaar al serieproductie plaats zal vinden van de trekker. Het lijkt erop dat de fabrikant deze belofte waar gaat maken, en zal ook enkele machines tijdens de Agritechnica presenteren. De uiteindelijke trekker zal een ander design hebben dan de trekker die we eerder zagen (zie foto), en zal meer dan 320 pk hebben door drie elektromotoren. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Bobcat presenteert elektrische verreiker op Intermat in Parijs

Bobcat presenteert elektrische verreiker TL25.60e op Intermat in Parijs. Deze heeft hetzelfde nominale en hefvermogen als de dieselvariant.
Afbeelding artikel

Werken met Chinese elektrische EP-heftruck tussen de koeien

Dat veehouder Peter Oosterhof niet koos voor een wiellader maar voor een Chinese EP-heftruck komt door een optelsom van factoren.
Afbeelding artikel

Elektrische verreiker is haalbaar, maar ook betaalbaar?

Is er wel markt in de landbouw voor elektrische verreikers die dubbel zo duur zijn als een diesel? Fabrikanten hebben voorlopig...
Beheer
WP Admin