fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe maai-zuigwagen van Trilo maait tot 20 km/u

Trilo introduceert een grote maai-zuigcombinatie met een werkbreedte van 7 meter. Foto's: Trilo

Trilo introduceert de C30W-maai-zuigwagen. Deze is ontwikkeld om te klepelmaaien en tegelijk het gras te verzamelen. Met een werkbreedte van 7 meter en rijsnelheden tot 20 km/u maait de machine met een hoge capaciteit.

Machinefabrikant Trilo ontwikkelde een maai-zuigwagen die in één werkgang klepelt en het gras verzameld. Dat is nieuw; tot op heden werden er combinaties aangeboden met een frontmaaier waarna een zuigwagen het gemaaide gras opzoog. De nieuwe maai-zuigwagen is ontwikkeld voor het klepelen van grote oppervlakten, zoals vliegvelden, braakliggend terrein en heidevelden.

Luxe maai-zuigwagen

Standaard is de machine uitgevoerd met een uitgebreid lichtpakket, geveerde dissel, onafhankelijk opgehangen maaielementen, gedwongen stuur-as en 710/50 R26,5-banden. Een luchtdrukwisselsysteem is optioneel. Om stof te reduceren biedt Trilo optioneel een stofreductie pakket aan wat de fijne stofdeeltjes onderdrukt. Alle functies zijn in te stellen op een 12’’ scherm. Op dit bedieningsscherm kan de chauffeur informatie over de machine aflezen, waaronder toerentallen en druk in de banden. Smallere werkbreedtes, of een slang aansluiting om een maai-arm af te zuigen worden ook leverbaar.

Lees verder onder de foto

De nieuwe maai-zuigwagen is ontwikkeld voor het klepelen van grote oppervlakten, zoals vliegvelden, braakliggend terrein en heidevelden.

De nieuwe maai-zuigwagen is ontwikkeld voor het klepelen van grote oppervlakten, zoals vliegvelden, braakliggend terrein en heidevelden.

Prestaties zichtbaar

De C30W is uitgevoerd met telematica. Daarmee zijn de prestatie van de machine altijd inzichtelijk. Naast de realtime prestaties kunnen via telematica ook foutcodes en de onderhoudsgeschiedenis worden uitgelezen. Dit kan op afstand middels een app of computer. De C30W zal in de 2de helft van 2022 leverbaar zijn, prijzen zijn nog niet bekend.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Alpego TL50-klepelmaaier verkrijgbaar in Nederland

De Italiaanse machinefabrikant Alpego introduceerde vorig najaar zijn TL50-klepelmaaier. Deze maaier is nu te koop in Nederland.
Afbeelding artikel

McConnel bouwt elektrische bermmaaier met afstandsbediening

McConnel heeft een volledig elektrische bermmaaier gebouwd. De Robocut S300E is te besturen met afstandsbediening.
Afbeelding artikel

Meer vraag naar armmaaiers in driepunt: een marktoverzicht

TREKKER richt zich in het marktoverzicht op armmaaiers in de driepunt met een horizontale reikwijdte tussen 5 en 6,50 meter.
Beheer
WP Admin