fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Grimme gaat niet naar Agritechnica

Er staan voorlopig geen evenementen in de planning bij Grimme. Foto: Peter Roek

De Duitse machinefabrikant Grimme, vooral bekend van de aardappeloogstmachines, neemt niet deel aan de Agritechnica die in maart 2022 gepland staat.

Grimme geeft aan niet deel te nemen aan de Agritechnica die van 27 februari tot en met 5 maart gehouden wordt. De fabrikant staat normaliter met een stand waar 120 personeelsleden aanwezig zijn op de beurs in Hannover, maar wil het risico niet lopen dat die thuis komen te zitten met coronaklachten. Tot en met dit voorjaar van 2022 verschijnt de fabrikant niet op beurzen. Ook op de Interpom die van 28 tot en met 30 november gehouden wordt is de fabrikant niet zelf. Wel vertegenwoordigen twee dealers, EVAX en Riemens, de Duitse aardappelfabrikant in Kortrijk op de beurs.

Productie draait door

Evenementen staan dus voorlopig nog niet in de planning. Wel blijft de productie gewoon doordraaien. Hier speelt Corona geen grote rol. De wereldwijde tekorten in chips zijn een grotere bedreiging voor levertijden. Op dit moment gaan leveringen over het algemeen redelijk volgens planning, laat de fabrikant weten, doordat Grimme de schaarse onderdelen vroeg inkoopt.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Grimme-marktplaats vernieuwd en gekoppeld aan Resell App

De Duitse machinefabrikant Grimme heeft zijn digitale marktplaats die sinds 2016 in de lucht is, vernieuwd. Het platform biedt naast de...
Afbeelding artikel

Grimme levert derde generatie Rexor-bietenrooiers af

De derde generatie Grimme Rexor-bietenrooiers is op details, zoals tasters, nakoppers en extra reinigingsrol, flink gewijzigd.
Afbeelding artikel

Weevers bouwt proefveldrooier voor KWS Benelux

Weevers Mechanisatie heeft voor KWS Benelux een Grimme GZ-wagenrooier omgebouwd naar een specifieke proefveldrooier.
Beheer
WP Admin