fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

AgroTechniek Assen-beurs gaat niet door

Volgende week zou de tweede editie van de AgroTechniek Assen-beurs plaatsvinden, maar dat is vanwege de verscherpte coronamaatregelen niet mogelijk. Foto: Bob Karsten.

De vakbeurs AgroTechniek Assen, die gepland was van 16 tot en met 18 november, gaat niet door vanwege de verscherpte coronamaatregelen.

De beursorganisatie Fedecom Fairs laat weten dat de vakbeurs AgroTechniek Assen volgende week niet doorgaat vanwege de nieuwe, verscherpte coronamaatregelen. Wie reeds online toegangstickets heeft gekocht krijgt dit geld automatisch terugbetaald. Brancheorganisatie Fedecom zal op een later moment, in overleg met de exposanten van ATA 2021, een nieuwe beursdatum bepalen. De beursorganisatie verwacht dat de inhaaleditie in de loop van 2022 zal plaatsvinden.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

FOTO | Mix van tech en staal op World Ag Expo 2024

World Ag Expo in Californië (VS) staat bekend om zijn grootschalige groente- en fruitteelt. Tech-broedplaats Silicon Valley is om de hoek.
Afbeelding artikel

Grasdag 2024 is op 20 juni in Dronten

Na het succes van de Grasdag in 2023, waar meer dan 3.000 bezoekers uit zowel binnen- als buitenland kwamen, wordt de...
Beheer
WP Admin