fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

New Holland toont vernieuwde T4 F/N/V op Eima

Onder de motorkap een nieuwe F5-motor die voldoet nu aan Fase V emissienormen. Foto's: Margriet Nijenhuis.

New Holland toont de nieuwe generatie T4 F/N/V trekkers op de Eima in Bologna (It.). De trekker heeft enkele updates gekregen en voldoet aan Fase V.

Trekkerfabrikant New Holland presenteert op de Italiaanse landbouwbeurs Eima een vernieuwde T4-serie. Onder de motorkap een nieuwe F5-motor die voldoet nu aan Fase V emissienormen. In het kleinste model (de 80) is dat een 3,4-litermotor met een nabehandelingssysteem met DOC en DPF. De andere modellen hebben een 3,6-litermotor met een compact HI-eSCR2-nabehandelingssysteem met DOC en SCRoF. Opvallend in deze T4-serie is de lage, maar lange motorkap. Deze is iets langer dan de vorige versie, omdat de nieuwe motor groter is.

Lees verder onder de foto

De cabine heeft nu een vlakke vloer en stoelen zijn breder.

De cabine heeft nu een vlakke vloer en stoelen zijn breder.

Een vlakke vloer

De cabine van de T4 F / N / V is opnieuw ontworpen. De cabine heeft nu een vlakke vloer zodat er meer ruimte is voor de chauffeur. Er zijn bredere stoelen, een multifunctionele joystick en een overzichtelijker dashboard dat zich laat omschrijven als een soort tablet. Er is voorasvering beschikbaar. De nieuwe voorruit, gecombineerd met het lage profiel van de motorkap, zou zorgen voor goed zicht voor de chauffeur.

Als vanafprijs meldt een productspecialist op de Eima een bedrag van €45.000, en de trekker is vanaf dit najaar leverbaar. Reken voor een variant met cabine ongeveer €10.000 meer. Deze is naar verwachting tegen aankomende zomer leverbaar.

Er is een multifunctionele joystick en een nu overzichtelijker dashboard dat zich laat omschrijven als een soort tablet.

Er is een multifunctionele joystick en een nu overzichtelijker dashboard dat zich laat omschrijven als een soort tablet.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Wil jij deze New Holland T7.300 testen?

TREKKER is op zoek naar een enthousiaste, kritische tester die de New Holland T7.300 wel eens wil proberen.
Afbeelding artikel

New Holland showt nieuwe T5-trekkerseries Electro Command en Dual Command

New Holland toont op mechanisatiebeurs Konya in Turkije voor het eerst zijn nieuweT5- trekkerseries Electro Command en Dual Command.
Afbeelding artikel

Primeur: New Holland toont elektrische T3-trekker in Turkije

New Holland toonde op een Turkse landbouwbeurs een primeur: de T3 Electric Power, met onder de motorkap een accupakket van 75...
Beheer
WP Admin