Terug naar nieuwsoverzicht

New Holland toont vernieuwde T4 F/N/V op Eima

Onder de motorkap een nieuwe F5-motor die voldoet nu aan Fase V emissienormen. Foto's: Margriet Nijenhuis.

New Holland toont de nieuwe generatie T4 F/N/V trekkers op de Eima in Bologna (It.). De trekker heeft enkele updates gekregen en voldoet aan Fase V.

Trekkerfabrikant New Holland presenteert op de Italiaanse landbouwbeurs Eima een vernieuwde T4-serie. Onder de motorkap een nieuwe F5-motor die voldoet nu aan Fase V emissienormen. In het kleinste model (de 80) is dat een 3,4-litermotor met een nabehandelingssysteem met DOC en DPF. De andere modellen hebben een 3,6-litermotor met een compact HI-eSCR2-nabehandelingssysteem met DOC en SCRoF. Opvallend in deze T4-serie is de lage, maar lange motorkap. Deze is iets langer dan de vorige versie, omdat de nieuwe motor groter is.

Lees verder onder de foto

De cabine heeft nu een vlakke vloer en stoelen zijn breder.

De cabine heeft nu een vlakke vloer en stoelen zijn breder.

Een vlakke vloer

De cabine van de T4 F / N / V is opnieuw ontworpen. De cabine heeft nu een vlakke vloer zodat er meer ruimte is voor de chauffeur. Er zijn bredere stoelen, een multifunctionele joystick en een overzichtelijker dashboard dat zich laat omschrijven als een soort tablet. Er is voorasvering beschikbaar. De nieuwe voorruit, gecombineerd met het lage profiel van de motorkap, zou zorgen voor goed zicht voor de chauffeur.

Als vanafprijs meldt een productspecialist op de Eima een bedrag van €45.000, en de trekker is vanaf dit najaar leverbaar. Reken voor een variant met cabine ongeveer €10.000 meer. Deze is naar verwachting tegen aankomende zomer leverbaar.

Er is een multifunctionele joystick en een nu overzichtelijker dashboard dat zich laat omschrijven als een soort tablet.

Er is een multifunctionele joystick en een nu overzichtelijker dashboard dat zich laat omschrijven als een soort tablet.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Primeur: New Holland komt met T7.300

New Holland introduceert de T7.300 als nieuw topmodel van de compleet vernieuwde T7-longwheelbase-serie. Bijna alles ging op de schop.
Afbeelding artikel

Nieuwe strategie CNH Industrial: focus op innovatie

CNH Industrial presenteerde in Florida (USA) een nieuwe bedrijfsstrategie voor de komende jaren. De fabrikant wil een voortrekkersrol aannemen als het...
Afbeelding artikel

Proefrit New Holland T8.410 AC Genesis

TREKKER maakte een proefrit met een Amerikaanse New Holland, zoals het plaatje met ‘made in Wisconsin’ al prijsgeeft bij het instappen....
Beheer
WP Admin