fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

CNHi neemt Sampierana over

Eurocomach is een van de merken van Sampierana. Hier de R755 'spin' graafmachine.

CNH Industrial, moederbedrijf van onder meer New Holland en Case IH, heeft een belang van 90% verworven in het Italiaanse Sampierana SpA.

Sampierana was in 2020 goed voor een omzet van ruim € 100 miljoen in grondverzetmachines en onderstellen. Door de transactie kan de divisie Construction Equipment van CNH Industrial de Eurocomach-grondverzetmachines en rupsonderstellen van Sampierana opnemen in haar leveringspakket. Volgens een mededeling op de website van het bedrijf gaan investeringen in de kantoren in San Piero in Bagno, Modena en Cesena gewoon door. In de overeenkomst staat dat de productielijnen al in 2022 worden uitgebreid. De merken en het commerciële netwerk van de Italianen blijft behouden. De oude eigenaren, de familie Para, blijven betrokken bij het bedrijf, aldus CNH Industrial.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fusie strooierfabrikanten Bogballe en Bredal

De Deense strooierfabrikanten Bredal en Bogballe bundelen hun krachten en investeren samen in de ontwikkeling van kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Burel neemt Frandent over

Sinds 1 juli heeft de Franse Burel Groep, maker van onder meer Sulky-zaaimachines en -kunstmeststrooiers, een meerderheidsaandeel in de Italiaanse Frandent...
Afbeelding artikel

Omzet Amazone in 2023 gegroeid met 6%

De Duitse machinefabrikant Amazone heeft boekjaar 2023 afgesloten met een jaaromzet van €852 miljoen. Dat is 6% meer dan in 2022.
Beheer
WP Admin