fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe risters aan de Ovlac ploeg

Ovlac importeur Koeckhoven kan de van oorsprong Spaanse Ovlac ploeg nu ook leveren met risters die vrijwel identiek zijn aan de Rumptstad Eco risters.

Na de overname door Lemken stopte de levering van de Rumptstad Eco ploeg, maar er is een klantenkring die de extra kering van het wat langere en wat meer gebogen Rumpstad rister aanspreekt. Voor telers die alle groen goed onder willen werken is de ploeg met de JK-risters zoals Koeckhoven die noemt, ook leverbaar met voorscharen. Om die reden is de ploeg ook wat langer met meer ruimte tussen de risters dan de uitvoering met het FK rister zoals de Ovlac tot nu toe standaard werd geleverd. Het JK (Rumptstad) rister snijdt 31,5 centimeter breed, het FK rister snijdt 38 centimeter. Net als het FK rister is ook het JK rister een strokenrister. De standaard ploeg met FK risters staat als 8-schaar voor €28.500 bij Koeckhoven in de prijslijst, de 8-schaar JK uitvoering €32.000. Voorscharen zijn een meerprijs van €500 per set. Informatie: koeckhoven.net

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fliegl presenteert oplegger voor balenvervoer

De Duitse fabrikant Fliegl heeft oplegger SZS 300 BL Ultra speciaal gebouwd voor het vervoeren van ronde of vierkante balen.
Afbeelding artikel

Alliance breidt matenpakket Agriflex+ 372 VF-banden uit

Alliance-importeur Zuid West Banden meldt dat het pakket van de Agriflex+ 372 VF-banden is uitgebreid met vijf nieuwe bandenmaten.
Afbeelding artikel

VIDEO | Nieuwe lichte Duport-spaakwielbemester rijdt eerste rondjes

De nieuwe lichte Duport-spaakwielbemester PTW 3000 Liquiliser rijdt voor het eerst rondjes op Nederlandse bodem.
Beheer
WP Admin