Terug naar nieuwsoverzicht

Deutz-Fahr K430 Profiline: Waardevaste boerentrekker

Foto: Matthijs Verhagen
De Deutz-Fahr K430 was één van de laatste Deutzen in de boerenklasse zonder al te veel elektronica en emissietechniek. Compleet, wendbaar en redelijk waardevast. Nadeel is de wat krappere cabine. En bij veel manoeuvreerwerk blijkt de aslagering van de laagste powershifttrap een zwakkere plek. In 2007 stond hij voor het eerst op de Agritechnica: de Deutz-Fahr Agrotron K430. In 2009 testten we de K430 in onze maandelijkse trekkertest. Nu, ruim tien jaar later, kijken we terug. Hoe presteren d


Registreer om 2 gratis premium artikelen te lezen

Wil je 2 gratis premium artikelen per maand lezen?
registreer

en lees meteen verder!

Al abonnee? Log dan hier in.

‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk
De Extra 787T, met een werkbreedte van 8,75 meter, heeft wel de zogenoemde ‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk en ook de ‘SemiSwing’ stalen kneusvingers die aan de graskneuzer gemonteerd zijn. De maaier beschikt ook over de makkelijke hydraulische bodemdru-instelling. In het segment triple-maaiers biedt Vicon nu 3 typen aan. Nieuw is de middenversie, de Extra 787T met een brutoprijs van €46.900. - Foto: Vicon

8 maaischijven
Elke maaibalk is 3,2 meter breed en heeft 8 maaischijven. De bediening van alles verloopt heel eenvoudig en direct via 3 dubbelwerkende ventielen, rechtstreeks vanaf de trekker. Vicon adviseert minimaal een trekker met een motorvermogen van 180 pk.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe transmissie in vernieuwde Deutz-Fahr 6-serie

Machinefabrikant Deutz-Fahr geeft de traploze 6-serie een update. Grootste verandering: een nieuwe transmissie, en ook het hydraulische systeem is vernieuwd. Ook...
Afbeelding artikel

Test jij deze Deutz-Fahr 8280 TTV voor ons?

Wil jij een Deutz-Fahr 8280 TTV voor ons testen? Dat kan nu, want er is een Deutz-Fahr 8280 TTV beschikbaar voor...
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr update 5D Keyline-serie

Trekkerfabrikant Deutz-Fahr heeft de vier modellen in de 5D Keyline een update gegeven en voorzien van Fase V. De serie heeft...