fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

ATH tegelijk met GTH in september 2022

De agrarische beurs AgroTechniek Holland valt komend jaar samen met GroenTechniek Holland. Beide beurzen zijn van 14 tot en met 17 september 2022 in Biddinghuizen.

Door de corona-uitbraak kon Fedecom, de organisator van beide landbouwbeurzen, geen reguliere ATH houden in 2020 en schoof het de GTH door. Samen met de leden is in de ‘stille periode’ een beursstrategie voor de toekomst uitgestippeld: samenbundeling. Met het vooruitzicht op uitdoven van het virus en versoepeling van de coronamaatregelen, komt er één evenement in september 2022. Fedecom houdt het op een “one-stop-shop voor professionals in de agrosector en de het groensector. Zeker nu we de gelegenheid bieden om de beurzen ook online te bezoeken via het Digitale Beursplatform.”

Beide beurzen houden wel hun eigen karakter. Elk krijgt ook een eigen entree, waarbij er wel een vrije doorloop tussen beide beursterreinen is. Boeren en loonwerkers kunnen dus na afloop van het bezoek aan ‘hun’ ATH ook nog even rondkijken op de GTH, en omgekeerd.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ruim 55.000 bezoekers op vakbeurs ATH-GTH

Meer dan 55.000 boeren, loonwerkers en groenprofessionals bezochten vakbeurzen AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH).
Afbeelding artikel

Arno van den Brand is ‘Beste Trekkerchauffeur van Nederland’

Arno van den Brand is de winnaar van de competitie ‘Beste Trekkerchauffeur van Nederland’, georganiseerd door TREKKER en Mechan Groep.
Afbeelding artikel

Foto | Hét machinenieuws van vakbeurs ATH 2022

Wat is het meest opvallende mechanisatienieuws op vakbeurs AgroTechniek Holland 2022? Bekijk de fotoreportage.
Beheer
WP Admin