Terug naar nieuwsoverzicht

ATH tegelijk met GTH in september 2022

De agrarische beurs AgroTechniek Holland valt komend jaar samen met GroenTechniek Holland. Beide beurzen zijn van 14 tot en met 17 september 2022 in Biddinghuizen.

Door de corona-uitbraak kon Fedecom, de organisator van beide landbouwbeurzen, geen reguliere ATH houden in 2020 en schoof het de GTH door. Samen met de leden is in de ‘stille periode’ een beursstrategie voor de toekomst uitgestippeld: samenbundeling. Met het vooruitzicht op uitdoven van het virus en versoepeling van de coronamaatregelen, komt er één evenement in september 2022. Fedecom houdt het op een “one-stop-shop voor professionals in de agrosector en de het groensector. Zeker nu we de gelegenheid bieden om de beurzen ook online te bezoeken via het Digitale Beursplatform.”

Beide beurzen houden wel hun eigen karakter. Elk krijgt ook een eigen entree, waarbij er wel een vrije doorloop tussen beide beursterreinen is. Boeren en loonwerkers kunnen dus na afloop van het bezoek aan ‘hun’ ATH ook nog even rondkijken op de GTH, en omgekeerd.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agribex afgelast

Agribex 2021 geannuleerd en gaat niet door
Afbeelding artikel

Ruim 130 noviteiten in de race voor Bronzen Sikkel

Tijdens AgroTechniek Holland digitaal, wordt ook de Bronzen Sikkel uitgereikt aan de noviteit met de meeste publieksstemmen. Voorwaarde is dat de...
Afbeelding artikel

Digitaal over de beursvloer van de ATH

Op 10 en 11 maart kan je als bezoeker digitaal over het terrein van de AgroTechniek Holland. Met een knipoog naar...
Beheer
WP Admin