fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Agco breidt samenwerking met motorbouwer Deutz uit

De deal heeft betrekking op het leveren van Deutz-motoren, waarbij het specifiek gaat om geüpdatete 4.1 en 6.1 liter grote motoren. Foto: Andreas Mohr (Fendt).

Agco, het moederbedrijf van onder andere Fendt, tekende voor een langdurige, strategische samenwerking met motorenbouwer Deutz.

Agco, het moederconcern van onder andere de machinemerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra, gaat een samenwerking aan met de Duitse motorenbouwer Deutz. De deal heeft betrekking op het leveren van Deutz-motoren, waarbij het specifiek gaat om geüpdatete 4.1 en 6.1 liter grote motoren. Daarnaast gaan de fabrikanten gezamenlijk werken aan ‘toekomstige technieken’. Tot slot wordt onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om ook nauwer samen te werken in de productie van motoren (of motorcomponenten) in de vermogensklasse onder de 150 pk.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Gespot: prototype Fendt 800

Op internet circuleren al foto’s van een prototype Fendt-trekker uit de mogelijk nieuwe Fendt 800-serie. Dit is een echter een recente...
Afbeelding artikel

Machinepark met slagkracht: vlot 25.000 balen persen

Het machinepark van AJ Bedrijfsdiensten toont dat familie Bronkhorst professioneel werkt met de nodige slagkracht om kwaliteitshooi te maken.
Beheer
WP Admin