Terug naar nieuwsoverzicht

Inbouwen van een 27 MC-zendbak

Je kunt nog zo goed zijn met het uitbeelden van de instructie vanuit de cabine, er kan niets tippen aan verbale communicatie. Met name de vertrouwde 27 MC-bakkies blijven populair. TREKKER keek mee over de schouder van een van de monteurs bij Hamoen L.M.B. in Ameide (U.), die regelmatig een bakkie inbouwt. Een wachtende kipper een seintje geven dat de kipper naast de hakselaar bijna vol is, aangeven dat de chauffeur een aardappelbed verder opzij moet bij het inbreken of gewoon gezellig met el


Registreer om 2 gratis premium artikelen te lezen

Wil je 2 gratis premium artikelen per maand lezen?
registreer

en lees meteen verder!

Al abonnee? Log dan hier in.

‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk
De Extra 787T, met een werkbreedte van 8,75 meter, heeft wel de zogenoemde ‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk en ook de ‘SemiSwing’ stalen kneusvingers die aan de graskneuzer gemonteerd zijn. De maaier beschikt ook over de makkelijke hydraulische bodemdru-instelling. In het segment triple-maaiers biedt Vicon nu 3 typen aan. Nieuw is de middenversie, de Extra 787T met een brutoprijs van €46.900. - Foto: Vicon

8 maaischijven
Elke maaibalk is 3,2 meter breed en heeft 8 maaischijven. De bediening van alles verloopt heel eenvoudig en direct via 3 dubbelwerkende ventielen, rechtstreeks vanaf de trekker. Vicon adviseert minimaal een trekker met een motorvermogen van 180 pk.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Pick-up afstellen: het laatste sprietje telt niet

In de praktijk wordt een pick-up nogal eens te diep afgesteld. Met een paar aandachtspunten is dat snel te verbeteren. Het...
Afbeelding artikel

Meer grip, meer tractie, zelfde verbruik

De collega’s van Top Agrar probeerden stapje voor stapje uit hoe je de tractie bij cultivatorwerk kunt vergroten. Zelfs onder gunstige...
Afbeelding artikel

Bemester reviseren in negen stappen

Mest, ammoniak en zand. Deze perfecte combinatie voor slijtage vergt het uiterste van een bemestingsmachine. De redactie van TREKKER keek mee...