fbpx
Terug naar video overzicht

Wij doen wat jij wilde proberen: Trekker op uit!

In ons nieuwe project Trekker op uit gaan we geen uitdaging uit de weg. Wij doen wat jij altijd al wilde proberen. Hiervan verschijnt elke week een nieuwe video.

In de eerste aflevering nemen Bob en Jacco het tegen elkaar op als rijinstructeur. Wie lukt het om zijn leerling het snelst over een parcours te laten rijden? Bob gaat de strijd aan met zijn leerling Sophie. Jacco vormt een team met zijn leerling Sharon. Hoe moeilijk is het nu eigenlijk om trekker te rijden? Je bekijkt het op onze Trekker op uit pagina!

Heb je een uitdaging voor ons team? Mail dit naar trekker@misset.com met als onderwerp ‘Trekker op uit’, of laat een comment achter onder de Trekker op uit post op onze Youtube, Facebook– of Instagrampagina.

Beheer
WP Admin