fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere vernieuwt 5M-serie

Afbeelding: John Deere

John Deere vernieuwt de 5M-serie trekkers en voegt daarbij de nieuwe 5125M met een vermogen van 125 pk (92 kW) toe aan de serie.

Standaard zijn de 5M-serie trekkers, op de 5075M na, standaard voorzien van een PowrQuad transmissie met 16 versnellingen voor- en achteruit. Daarnaast kan de trekker uitgerust worden met de Powr8 versnellingsbak. Deze transmissie heeft 4 groepen en 8 powershifttrappen vooruit (32 versnellingen) en 16 keuzes achteruit. Ook is de vernieuwde 5M-serie en optioneel leverbaar met AutoTrac (automatisch sturen), JDLink (Data Management) en led-pakket.

Motor met adblue

De viercilinder krachtbron met een inhoud van 4,5 liter is voorzien van AdBlue om aan de Stage 5 norm te kunnen voldoen. Het is nog niet bekend of het kleinste model (5075M) ook voorzien wordt van Adblue. De grens om de uitstoot van NOx tot de gewenste waarden terug te dringen ligt op 75 pk. De vernieuwde 5M is al leverbaar in Noord-Amerika. Prijzen van de vernieuwde 5M zijn nog niet bekend, evenals wanneer de trekker in Europa leverbaar is.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

John Deere introduceert nieuwe 5M-trekker

John Deere heeft zijn 5M-trekkerserie uitgebreid met model 5M 130.
Afbeelding artikel

Ruim 900 pk in nieuwe John Deere-kniktrekker

John Deere introduceerde woensdag 28 februari de grootste trekker die de fabrikant ooit gebouwd heeft: een 830 pk John Deere-kniktrekker.
Afbeelding artikel

John Deere verkocht ook in 2023 meeste trekkers in Nederland

John Deere was het best verkopende trekkermerk in 2023 in Nederland, en Agco verkocht als concern de meeste trekkers. Dat blijkt...
Beheer
WP Admin