Terug naar nieuwsoverzicht

Historisch Festival Panningen afgelast

Het bestuur van de Historische Motoren en Traktoren Vereniging HMT heeft bekend gemaakt dat de jaarlijkse oldtimer manifestatie in Panningen dit jaar niet doorgaat.

Traditioneel organiseert HMT Europa’s grootste tentoonstelling van oude trekkers en stationaire motoren en de daarbij behorende onderdelenmarkt in het laatste weekend van juli. Vorig jaar werd het festival wegens corona afgelast. Dit jaar was het festival vanwege de corona problematiek uitgesteld naar het laatste weekend van september, maar inmiddels is duidelijk dat de beperkingen waar de organisatie mee te maken krijgt wanneer het evenement op die datum wordt georganiseerd te groot zijn om dat met succes voor zowel de organisatie, het publiek als de deelnemers te organiseren.

HMT is een vereniging van liefhebbers van oude trekkers en stationaire motoren en telt ruim 4.000 leden. Het jaarlijkse evenement in Panningen trekt normaal gesproken in 2 dagen tijd ruim 20.000 bezoekers. “Panningen” werd in 2019 voor de 40e keer georganiseerd.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ruim 55.000 bezoekers op vakbeurs ATH-GTH

Meer dan 55.000 boeren, loonwerkers en groenprofessionals bezochten vakbeurzen AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH).
Afbeelding artikel

Foto | Hét machinenieuws van vakbeurs ATH 2022

Wat is het meest opvallende mechanisatienieuws op vakbeurs AgroTechniek Holland 2022? Bekijk de fotoreportage.
Afbeelding artikel

Kamps de Wild wint Bronzen Sikkel op vakbeurs ATH

Kamps de Wild wint met zijn elektronische Nucrop-loofdodingssysteem de Bronzen Sikkel op mechanisatievakbeurs ATH.
Beheer
WP Admin