fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Historisch Festival Panningen afgelast

Het bestuur van de Historische Motoren en Traktoren Vereniging HMT heeft bekend gemaakt dat de jaarlijkse oldtimer manifestatie in Panningen dit jaar niet doorgaat.

Traditioneel organiseert HMT Europa’s grootste tentoonstelling van oude trekkers en stationaire motoren en de daarbij behorende onderdelenmarkt in het laatste weekend van juli. Vorig jaar werd het festival wegens corona afgelast. Dit jaar was het festival vanwege de corona problematiek uitgesteld naar het laatste weekend van september, maar inmiddels is duidelijk dat de beperkingen waar de organisatie mee te maken krijgt wanneer het evenement op die datum wordt georganiseerd te groot zijn om dat met succes voor zowel de organisatie, het publiek als de deelnemers te organiseren.

HMT is een vereniging van liefhebbers van oude trekkers en stationaire motoren en telt ruim 4.000 leden. Het jaarlijkse evenement in Panningen trekt normaal gesproken in 2 dagen tijd ruim 20.000 bezoekers. “Panningen” werd in 2019 voor de 40e keer georganiseerd.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

FOTO | Mix van tech en staal op World Ag Expo 2024

World Ag Expo in Californië (VS) staat bekend om zijn grootschalige groente- en fruitteelt. Tech-broedplaats Silicon Valley is om de hoek.
Afbeelding artikel

Grasdag 2024 is op 20 juni in Dronten

Na het succes van de Grasdag in 2023, waar meer dan 3.000 bezoekers uit zowel binnen- als buitenland kwamen, wordt de...
Afbeelding artikel

Franse vakbeurs Sima 2024 afgelast

ExpoSima, de organisatie van de Franse vakbeurs Sima, heeft besloten de organisatie van de beurs in 2024 te staken. De eerstvolgende...
Beheer
WP Admin