Terug naar nieuwsoverzicht

Historisch Festival Panningen afgelast

Het bestuur van de Historische Motoren en Traktoren Vereniging HMT heeft bekend gemaakt dat de jaarlijkse oldtimer manifestatie in Panningen dit jaar niet doorgaat.

Traditioneel organiseert HMT Europa’s grootste tentoonstelling van oude trekkers en stationaire motoren en de daarbij behorende onderdelenmarkt in het laatste weekend van juli. Vorig jaar werd het festival wegens corona afgelast. Dit jaar was het festival vanwege de corona problematiek uitgesteld naar het laatste weekend van september, maar inmiddels is duidelijk dat de beperkingen waar de organisatie mee te maken krijgt wanneer het evenement op die datum wordt georganiseerd te groot zijn om dat met succes voor zowel de organisatie, het publiek als de deelnemers te organiseren.

HMT is een vereniging van liefhebbers van oude trekkers en stationaire motoren en telt ruim 4.000 leden. Het jaarlijkse evenement in Panningen trekt normaal gesproken in 2 dagen tijd ruim 20.000 bezoekers. “Panningen” werd in 2019 voor de 40e keer georganiseerd.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Potato Europe dit jaar in Duitsland

Op 7 en 8 september 2022 is de internationale aardappelbeurs Potato Europe in Hannover (D.).
Afbeelding artikel

DLG maakt winnaars Agrifuture Concept 2022 bekend

DLG (Duitse landbouwvereniging) maakte onlangs vijf winnaars bekend van haar innovatieprijsregeling ‘’DLG-Agrifuture Concept Winner’’. Deze prijzen zijn bedoeld voor baanbrekende prestaties...
Afbeelding artikel

Agritechnica 2022 is geannuleerd

De Agritechnica 2022 gaat niet door. De mechansiatiebeurs, die eind februari en begin maart zou plaatsvinden in het Duitse Hannover, is...
Beheer
WP Admin