Terug naar nieuwsoverzicht

Historisch Festival Panningen afgelast

Het bestuur van de Historische Motoren en Traktoren Vereniging HMT heeft bekend gemaakt dat de jaarlijkse oldtimer manifestatie in Panningen dit jaar niet doorgaat.

Traditioneel organiseert HMT Europa’s grootste tentoonstelling van oude trekkers en stationaire motoren en de daarbij behorende onderdelenmarkt in het laatste weekend van juli. Vorig jaar werd het festival wegens corona afgelast. Dit jaar was het festival vanwege de corona problematiek uitgesteld naar het laatste weekend van september, maar inmiddels is duidelijk dat de beperkingen waar de organisatie mee te maken krijgt wanneer het evenement op die datum wordt georganiseerd te groot zijn om dat met succes voor zowel de organisatie, het publiek als de deelnemers te organiseren.

HMT is een vereniging van liefhebbers van oude trekkers en stationaire motoren en telt ruim 4.000 leden. Het jaarlijkse evenement in Panningen trekt normaal gesproken in 2 dagen tijd ruim 20.000 bezoekers. “Panningen” werd in 2019 voor de 40e keer georganiseerd.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Buitenbeurs TKD terug bij Nobelhorst Almere

De Technische Kontakt Dagen (TKD) vinden in 2023 weer plaats bij Nobelhorst Almere. Dit jaar werd de TKD afgelast.
Afbeelding artikel

Foto | Leuke primeurs op relaxte Landbouwbeurs Leeuwarden

De meeste standhouders op Landbouwbeurs Leeuwarden zijn gericht op de melkveehouderij.
Afbeelding artikel

Foto | Blikvangers op vakbeurs Agromek in Denemarken

TREKKER zag op vakbeurs Agromek blikvanger Claas Axion 950 op TerraTracs evenals de smalste trekker ter wereld. Welke dat is, zie...
Beheer
WP Admin