fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

GEZOCHT: trekker-specialisten

Foto: Michel Velderman

TREKKER is op zoek naar trekker-specialisten die wekelijks een paar uurtjes over hebben.

Op de Redactie van Trekker zoeken we mensen die enkele uurtjes per week willen helpen. Het gaat onder meer om het bijhouden van onze trekker-database (modellen, prijzen, specificaties: zowel print als online) en wat meer gerelateerde werkzaamheden.

Wie we zoeken? We zoeken iemand die zich thuis voelt in de wereld van de trekkers en de machines, iemand die snel links kan leggen met trekkermerken, trekkerseries en een klein beetje kan schakelen tussen het heden en het verleden. Ook iemand die een beetje handig is met een computer en gestructureerd te werk kan gaan. We verwachten dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt zodat je alles waar je aan mee werkt, ook van waarde maakt voor de duizenden lezers en bezoekers van Trekkeronline.nl en Trekker magazine.

Je leeftijd maakt niet uit, alles draait om passie, interesse en vooral werken in de mooiste branche van de landbouw! De uren die je meewerkt worden maandelijks met je afgerekend.

Heb je interesse of vragen, of ken je iemand die verstand heeft van trekkers en dit prima (erbij) kan doen, stuur dan even een mail (met een korte uitleg wie je bent en een cv) naar hoofdredacteur Bas van Hattum via bas.van.hattum@misset.com of bel via 06-10951304.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Wil jij deze New Holland T7.300 testen?

TREKKER is op zoek naar een enthousiaste, kritische tester die de New Holland T7.300 wel eens wil proberen.
Afbeelding artikel

Koppel je voorlader in een handomdraai aan met Faster-snelkoppelsysteem

Met een snelkoppelsysteem aan de voorlader koppel je in één beweging alle hydrauliek aan en af zonder morsen en zonder fouten.
Afbeelding artikel

Elektrische verreiker is haalbaar, maar ook betaalbaar?

Is er wel markt in de landbouw voor elektrische verreikers die dubbel zo duur zijn als een diesel? Fabrikanten hebben voorlopig...
Beheer
WP Admin