fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Mechan Next dichter bij de boer

(Jong) gebruikte trekkers en machines van Mechan Groep/Harvest 4 You staan voortaan niet meer op een centrale locatie voor bezichtiging, maar verspreid door het land bij dealers.

Het gaat om occasion trekkers en machines van de merken Fendt, Massey Ferguson en Valtra, laat Mechan Groep, eigenaar van Mechan Next, weten. De overige merken blijven wel centraal te bezichtigen op een nieuwe locatie in Tiel, in het midden van het land.

Mechan Groep komt met deze stap omdat de oude kijklocatie in Veghel wegens asbest wordt gesaneerd. Omdat voor veel kandidaat-kopers de afstand toch een bezwaar bleek om eens met eigen ogen naar een gebruikte trekker te komen kijken, een proefritje te maken en eens goed ‘tegen de banden te schoppen’ komt dit aanbod dus bij diverse Mechan-dealers door het land te staan.

Ongeacht de locatie blijft het totale aanbod aan trekkers en oogstmachines ook online te vinden. Niemand hoeft dus bang te zijn ‘zijn’ perfecte tweedehands mis te lopen.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Van de Vondervoort per 1 oktober directeur Reesink Agri

Op 1 oktober is Jordi van de Vondervoort aangetreden als algemeen directeur van Reesink Agri. Hiermee vervangt hij Pieter Koeman.
Afbeelding artikel

Dalende omzet bij Kubota

Steeg de omzet van machinefabrikant Kubota in 2019 nog met bijna 4 procent, in de eerste helft van 2020 ziet het...
Afbeelding artikel

Polymax importeur elektrische Faresin verreikers

Polymax (Kamerik) is sinds begin 2020 de exclusieve importeur van elektrische en diesel verreikers van het Italiaanse merk Faresin. Naast de...
Beheer
WP Admin