fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Grote brand verwoest minitrekkerhandel Swifterbant

Archiefbeeld. Een video van de brand in Swifterband vind je onderin dit bericht

Afgelopen nacht heeft een grote brand het bedrijfspand van VM Service (minitrekkers.nl) in Swifterbant verwoest. Bij de brand bij het bedrijf dat handelt in minitrekkers en werktuigen is niemand gewond geraakt. Van het pand is weinig over.

 

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. In het bedrijfspand stonden rond de 200 trekkers en werktuigen. Zowel nieuw als (jong) gebruikt.

De eigenaren staan op dit moment liever geen pers te woord. Zoals ze aan De Stentor melden: ‘Het is allemaal moeilijk genoeg nu’’.

Lees verder onder de foto

Still uit video Minitrekkers.nl

Beeld: Still uit video Minitrekkers.nl

Het bedrijf

VM Service begon werd in 2004 opgericht door Joep Versteeg en Mathijs Merkelijn. Na enkele jaren werken vanuit een landbouwschuur startte in 2008 de bouw van het pand aan De Maalstroom in Swifterbant. In 2009 werd het pand opgeleverd. Het bedrijf is volledig gericht op de in- en verkoop van minitrekkers en werktuigen en de daarbij behorende service.

Video: Regio25NL

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Evers Agro levert schijvenbemester voor Nexat-werktuigendrager

De werktuigendrager van de Duitse fabrikant Nexat is leverbaar met een schijvenbemester van Evers Agro.
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Beheer
WP Admin